Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα, Παρασκευή από τα παρασκήνια του J2US, καθώς ο Τρύφωνας Σαμαράς εντόπισε νεκρό το αγαπημένο του σκυλάκι στις πρόβες της Πέμπτης.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την εκπομπή Buongiorno, το σκυλάκι με το όνομα Νικόλ ,βρισκόταν στο πλατό, μαζί με τον ιδιοκτήτη της. Κάποια στιγμή ο Τρύφωνας άρχισε να ανησυχεί γιατί δεν την έβλεπε στο οπτικό του πεδίο.
Τελικά αποκαλύφθηκε ότι το σκυλάκι έπεσε από μία σκαλωσιά δύο μέτρων και έχασε τη ζωή του ακαριαία, όπως είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.
Υπενθυμίζεται, ότι στο φετινό J2US ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκεται στη θέση του ανταποκριτή στα backstage μαζί με την Modern Cinderella.
- Τίνα Μεσσαροπούλου κατά Λιάγκα με αφορμή το βίντεο με τον Τζώρτζογλου: «Ντράπηκε κι η ντροπή, παρωδία»
- Ανασχηματισμός: Τι σηματοδοτούν τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Ο πρωτογενής τομέας και οι αλλαγές στη ΝΔ
- Aυξάνεται κι άλλο η τιμή στο σουβλάκι: Αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 ευρώ στην Αθήνα
- Ο καιρός στην Αθήνα: Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η εκτίμηση για βροχές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.