Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δημοσίευμα της Αυγής για πρόσληψη της πρώην συζύγου του Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή, μέσω μάλιστα της απόλυσης συμβασιούχου των 800 ευρώ και μητέρας ανήλικων παιδιών, άναψε «φωτιές», καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει γιουρούσι στο κράτος, ενώ για παραπλάνηση κατηγορεί την Κουμουνδούρου ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Έξαλλος ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ζητάει να μην εμπλέκεται η Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση.

Το ζήτημα αξιοποίησε άμεσα επικοινωνιακά ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας δια ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του κόμματος «γιουρούσι» της ΝΔ στο κράτος, επιχειρώντας εμφανώς να πλήξει την ηθική της κυβέρνησης και να της χρεώσει ρουσφετολογική νοοτροπία και τακτοποίηση ημετέρων.

ΣΥΡΙΖΑ: Το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται

«Μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1.750 ευρώ. Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κουμουτσάκος: Ψεύδη και παραπλάνηση

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος είπε «απεταξάμην» τα ρουσφέτια και αντιστρέφοντας τα πυρά κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για ψεύδη και παραπλάνηση, επισημαίνοντας αφενός ότι έχει χωρίσει προ ενός έτους και αφετέρου διαψεύδοντας ότι πρόκειται για πρόσληψη.

https://twitter.com/GKoumoutsakos/status/1393134594283737091?ref_src=twsrc^tfw

Τασούλας: Δεν υπάρχει «γιουρούσι» στη Βουλή

Σε υψηλούς τόνους αντέδρασε προ ολίγου και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει έξω από την κομματική αντιπαράθεση το Κοινοβούλιο, υπερασπίζοντας την πρόσληψη της κ. Καρρά και απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα βέλη για «γιουρούσι» που έχουν αποδέκτη και τον ίδιο. «Καλό θα ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να μην εμπλέκει τη Βουλή στην κομματική αντιπαράθεση.  Μία σύμβαση που έληξε και δεν ανανεώθηκε δεν είναι απόλυση και μία ετήσια σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών δεν είναι γιουρούσι», τονίζει ο Κωνσταντίνος Τασούλας σε ανακοίνωσή του μετά τις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η υπόθεση τον καθιστά έκθετο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA