Μενού
Ξύλο στη Βουλή
Επίθεση στην ελληνική Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, περιέγραψε το περιστατικό πρωτοφανούς βίας που έλαβε χώρα στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4), μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου. 

«Εγώ άκουσα να ωρύεται ο κ. Φλώρος και να λέει "δεν θα σου επιτρέψω να ξαναπιάσεις τη μάνα μου στο στόμα σου"» σημείωσε ο κ. Σιμόπουλος, σε συνέντευξή του στο Action24.

Ανέφερε πως εργαζόμενοι της Βουλής κρατούσαν τον κ. Φλώρο, αλλά κατάφερε να διαφύγει για λίγο. «Τον συγκρατούσαν άνθρωποι της Βουλής. Ξέφυγε κάποια δευτερόλεπτα και έγινε αυτό που έγινε». 

Σχετικά με τον κ. Γραμμένο, σημείωσε πως «έπεσε κάτω και έμεινε ακίνητος για κάποια δευτερόλεπτα και τον σήκωσαν άνθρωποι της Βουλής». 

Ερωτώμενος σχετικά απάντησε πως «το τι έχει προηγηθεί δεν το ξέρω, αυτό το ξέρουν οι κάμερες και μερικοί αυτόπτες μάρτυρες» και συμπλήρωσε πως κ. Φλώρος επαναλάμβανε συνέχεια ότι ο συνάδελφός του του εξύβρισε τη μητέρα. 

«Απεδείχθη πως ο Κασιδιαρισμός, μέσω των Σπαρτιατών, είναι μέσα στη Βουλή. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών και κάποια στελέχη της Ελληνικής Λύσης» επεσήμανε ο κ. Σιμόπουλος. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA