Μενού
psifodeltia ekloges
Εκλογές | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές, δημοτικές και περιφερειακές, εκλογές που σε αντίθεση με ό,τι έγινε πριν από λίγους μήνες στις εθνικές, δεν θα υπάρχουν ετεροδημότες.

Αυτό σημαίνει πως ο κάθε πολίτης που έχει δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να το ασκήσει στην πόλη η την περιοχή που είναι εγγεγραμμένος και δεν θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει από τον τόπο κατοικίας του.

Μέσα από την ιστοσελίδα του Υπουργείο Εσωτερικών λειτουργεί πλατφόρμα όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να ενημερωθεί για το που ακριβώς ψηφίζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Χρειάζεται να γνωρίζει είτε τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό, είτε απλώς τα προσωπικά του στοιχεία.

poy-psifizo

 

poy-psifizo

 Θα πρέπει να σημειωθεί πως στο Υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει η παρατήρηση που αναφέρει πως «σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, το κατάστημα ψηφοφορίας ενδέχεται να αλλάξει με Απόφαση του οικείου Αντιπεριφερειάρχη, μέχρι και μία ημέρα πριν την διενέργεια των Εκλογών. Εφιστούμε την προσοχή σας ιδιαίτερα στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA