Μενού
Ο Γιάννης Ραγκούσης
Στιγμιότυπο από παρέμβαση του Γιάννη Ραγκούση στη Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Ραγκούσης, ένα από τα 87 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βάλλουν κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τη διαχείριση πολιτικών και οικονομικών θεμάτων, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφασή του να υπογράψει το σχετικό έγγραφο.

«Αυτή τη στιγμή δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους αν πάει πάλι σε εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης, για να προσθέσει πως όσοι ψήφισαν τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήξεραν τις θέσεις του.

«Απολύτως λανθασμένες οι επιλογές της ηγεσίας. Με τις πράξεις του πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14% αντί για το 20% . Δεν μπορεί να νομίζει πως θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Ραγκούσης.

Γιάννης Ραγκούσης: Οι αιχμές του για τον Κασσελάκη

«Είναι ένα κείμενο το οποίο λέει ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά πολιτικά προβλήματα και διαφωνίες και για το πώς πορευόμαστε στο μεγάλο θέμα, δηλαδή το μεγάλο θέμα της ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου αλλά και για σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ» είπε για το κείμενο που υπέγραψαν τα 87 στελέχη, και στηρίζουνεπτά βουλευτές του κόμματος.

«Θέμα επιλογών του κ. Κασσελάκη, πριν από οποιοδήποτε άλλο, έχουν θέσει 350.000 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στα πέτρινα χρόνια του Ιουνίου του 2023 που είχαν ψηφίσει το κόμμα αλλά μετά αρνήθηκαν να πάνε να ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος με τις επιλογές του» συνέχισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Ο ίδιος με τις επιλογές του, πριν και μετά τις εκλογές, που έκανε προεκλογικό αγώνα σόλο έχουν στην πραγματικότητα εγείρει θέμα» διευκρίνισε για το ζήτημα διαχείρισης των εκλογών.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κάνει κάτι το πρωτόγνωρο. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσής του στη Θεσσαλονίκη, είχε κάνει την αυτοκριτική του πριν δει καν τα αποτελέσματα των εκλογών» κατέληξε σχετικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA