Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη δημιουργία ιδρύματος κατά της ακροδεξιάς, με την ενεργοποίηση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, προσανατολίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, μάλιστα έχει βρεθεί και η ονομασία και θα λέγεται «Center for European Progress»

Τα γραφεία του Ιδρύματος θα είναι σε Αθήνα και Νέα Υόρκη προκειμένου να κινητοποιηθούν και οι Έλληνες απόδημοι που ζουν και εργάζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο εγχείρημα θα συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων από όλη την Ευρώπη που θέλουν στην πράξη να δείξουν την αντίθεση τους στην άνοδο της Ακροδεξιάς.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εδώ και καιρό αυτή την ιδέα αλλά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών επισπεύδουν τις διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή αυτό που τονίζεται από συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη είναι πως αυτη η κίνηση δεν έχει να κάνει με τα εσωτερικά της Κουμουνδούρου και όλη την συζήτηση που έχει ανοίξει για την σύγκλιση δυνάμεων, ωστόσο δείχνει την στόχευση του για ένα μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων στη βάση της κοινωνίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA