Μενού
xulodarmos
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (24/4) στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος έσπρωξε και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένο μετά από έντονη λογομαχία.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ειδικότερα που ανεξαρτητοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 από τους Σπαρτιάτες, αποβλήθηκε από τη Βουλή για 15 ημέρες, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Κώστας Τασούλας.

Σε ό,τι αφορά τις συνέπειες, που θα υποστεί ο Κωνσταντίνος Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου, όπως είπε ο κ. Τασούλας, θα αρθεί η ασυλία του και αναμένεται η συνέχεια να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Παράλληλα, όπως είπε ο Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Κωνσταντίνος Φλώρος θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να αποδέχεται τα όσα είπε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Κωνσταντίνος Φλώρος: Τι ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Τασούλας

«Κύριε Φλώρο δεν έχετε καταλάβει την απαράδεκτη συμπεριφορά έχετε. Δυστυχώς ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά. Γι' αυτό και τολμώ να πω είναι αρκετά ηθικής. Όταν το φτιάχναμε νομίζαμε ότι απευθυνόμαστε σε στοιχειωδώς λογικός άνθρωπος» είπε αρχικά ο κ. Τασούλας.

«Το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω στο βουλευτή οποίος χειροδίκησε εναντίον συναδέλφων, αυτή τη στιγμή βάση του κανονισμού, είναι να τον απομακρύνω με την φρουρά για 15 ημέρες από τις διαδικασίες του σώματος. Θα ήθελα την άδειά σας για αυτή την δεκαπενθήμερη ποινή» συμπλήρωσε.

«Είναι ένα χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνωδίας της συμπεριφοράς του, αλλά θα δούμε εν συνέχεια, προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας, και θα αντιμετωπίσει και δικαστικά τις συνέπειες αυτής της κτηνώδους συμπεριφοράς. Ήθελα την άδειά σας για την ποινή – χάδι, αλλά που δεν υπάρχει βαρύτερη της απομάκρυνσης» ανέφερε. 

«Προφανώς θα παραπεμφθεί και στην επιτροπή. Αλλά όλα αυτά φαντάζουν χάδι μπροστά σε αυτή κτηνωδία την οποία θα βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε. Φαίνεται ότι μας έλεγε και αυτή συμπεριφορά. Ζητώ συγγνώμη ως πρόεδρος της Βουλής γι' αυτό το περιστατικό. Αισθάνομαι ότι αφορά και εμένα. Έγινε πριν λίγο εδώ έξω από την ολομέλεια. Θα φροντίσουμε ώστε οι συνέπειες αυτής της πράξης να είναι όσο το δυνατόν πιο βαριές» επεσήμανε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA