Μενού
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος
Η στιγμή του άγριου περιστατικού στη Βουλή | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Άγριο συμβάν στη Βουλή το πρωί της Τετάρτης (24/4), όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος προσέγγισε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, και φέρεται να άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2023 όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος είναι βουλευτής Λαρίσης και είχε θέσει εαυτόν εκτός κόμματος, αφήνοντας αιχμές προς τον Βασίλη Στίγκα όταν είχε μιλήσει για εμπλοκή βουλευτών με τη Greek Mafia.

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ποιος είναι

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος ζει στην Αθήνα, είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και κατάγεται από την Λιβαδειά Βοιωτίας.

Μεταξύ άλλων, στο σχετικό βιογραφικό που έχει αναρτηθεί στο vouliwatch.gr αναφέρει:

«Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον κλάδο της Πληροφορικής, όπου συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε Δ.ΙΕΚ το 2009. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Υπηρέτησε την περίοδο 2009-2010 την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάζεται 13 έτη στον χώρο της Πληροφορικής, συγκεκριμένα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, με εξαιρετική πορεία σε πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρείες. Ασχολείται με την πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια, κυρίως λόγω των έντονων συναισθημάτων του για την πατρίδα, και ειδικότερα από το 2016 έως σήμερα, έχοντας αποκομίσει πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

Στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 εκλέχτηκε βουλευτής στην περιφέρεια Λαρίσης με το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2023 με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA