Μενού
nea dimokratia
Νέα Δημοκρατία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Φουντώνει τις τελευταίες ώρες η κόντρα ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Νέα Δημοκρατία με φόντο τις «μαύρες σακούλες»

«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί», σημειώνει στο Twitter ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί», έγραψε χαρακτηριστικά στην ίδια ανάρτηση.

«Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του», σημείωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της ΝΔ για τις μαύρες σακούλες

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενες στην νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσαν τα εξής: «Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας τον καλούμε να αποκαλύψει “ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του”, όπως ο ίδιος δήλωσε», αναφέρει η Πειραιώς.

Οι ίδιες πηγές στη ΝΔ αναρωτιούνται μάλιστα: «Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA