Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ορκωμοσία του
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε νωρίτερα, σήμερα (29/3) στο στρατόπεδο της Θήβας και είναι επίσημα πολίτης, καθώς ολοκλήρωσε την απαραίτητη στρατιωτική του θητεία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε, μάλιστα, και την πρώτη του ανάρτηση στα social media με τον όρκο που έδωσε.

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Υπακοήν εις το Σύνταγμα τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαία» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ορκίστηκε σήμερα, Παρασκευή (29/3), στο στρατόπεδο της Θήβας.

Παρατάχθηκε μαζί με τους άλλους φαντάρους του στρατοπέδου και ορκίστηκαν παρουσία συγγενών και φίλων. 

Ο πατέρας του κ. Κασσελάκη και ο σύζυγός του, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ που είχε ταξιδέψει πριν από την κατάταξή του, βρέθηκαν στη Θήβα για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο πατέρας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς και εκείνος είχε καταταχθεί στο ίδιο στρατόπεδο.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο κ. Κασσελάκης θα φορέσει τα πολιτικά του και θα γιορτάσει την ορκωμοσία, αλλά και τα γενέθλιά του. Σήμερα κλείνει τα 36 έτη.

Θα πάρει την άδεια ορκωμοσίας και μετά θα πάει σε ουζερί στη Θήβα με προσκεκλημένους τα 12 άτομα που ήταν στον ίδιο θάλαμο, τα μέλη του αγήματος αλλά και τους συγγενείς του για να γιορτάσουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA