Μενού
Συναυλία των Coldplay
Συναυλία των Coldplay | NDP Photo / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
  • Α-
  • Α+

Οι Coldplay μπορεί να έφυγαν από την Ελλάδα μετά τις δύο sold out συναυλίες στο ΟΑΚΑ και το γύρισμα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο, ωστόσο συνεχίζουν την προώθηση της χώρας μέσα από τα social media.

Σε νέο βίντεο που ανάρτησαν στο Instagram, οι Coldplay δίνουν ακόμη μία οπτική από το Ηρώδειο, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Feels Like I'm Falling In Love».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, το βρετανικό συγκρότημα γράφει: «Πρέπει να το δείτε αν πρόκειται να έρθετε σε μία από τις συναυλίες μας αυτό το καλοκαίρι».

Το ελληνικό κοινό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Ηρώδειο, τραγουδούσε το «Feels Like I’m Falling In Love», ενώ τα led βραχιόλια που φορούσαν, αναβόσβηναν στον ρυθμό του τραγουδιού, δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα.

Σε ό,τι αφορά το κόστος του βίντεο κλιπ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και όσα ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας στην εκπομπή «Αταίριαστοι», οι Coldplay ξόδεψαν το αστρονομικό ποσό των 3.000.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA