Μενού
gandu
Netflix
  • Α-
  • Α+

Για πολλούς θεατές, οι ερωτικές σκηνές, με μέτρο, σε μία ταινία είναι must. Είτε πρόκειται για μια γλυκιά ρομαντική ιστορία είτε για τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, δεν χωράει αμφιβολία ότι το σεξ πουλάει.

Ωστόσο, είναι σπάνιο οι ηθοποιοί να καλούνται να κάνουν πραγματικά σεξ χωρίς να υποδύονται, για τις ανάγκες της σκηνής. Όπως γράφει το LadBible, ταινία του Netflix που περιείχε μια τέτοια «απροκάλυπτη» σκηνή είχε αρχικά απαγορευτεί επειδή ήταν πολύ ακραία.

Πρόκειται για την ινδικής παραγωγής ταινία Gandu, με κεντρικό ήρωα έναν μηδενιστή ράπερ, καθώς βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μία δίνη σκληρών ναρκωτικών, μαζί με έναν φίλο του.

Η προκλητική ταινία

Το ασπρόμαυρο φιλμ έχει περιγραφεί ως αφηρημένο, ενώ οι ερωτικές σκηνές του, που περιλαμβάνουν αυνανισμό και στοματικό σεξ, ήταν πραγματικές. Ξένισαν όμως το ινδικό κοινό, με πολλούς να βγαίνουν από τις αίθουσες στη διάρκεια των επίμαχων σκηνών.

Και παρά το γεγονός ότι απαγορεύτηκε στην Ινδία για αρκετό καιρό, η ταινία κέρδισε το Βραβείο της Επιτροπής Καλύτερης Ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νότιας Ασίας.

Το Gandu εκθειάστηκε από τους κριτικούς και έχει μια αξιοπρεπή βαθμολογία κοινού, 68% στο Rotten Tomatoes

Διαβάστε ακόμη

Γιατί ο ουρανός είναι μουντός τη Μεγάλη Παρασκευή: Η επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα (3/5) - Μεγάλη Παρασκευή 2024: Τι ισχύει για Lidl, Σκλαβενίτη και ΑΒ Βασιλόπουλο

Γιατί τα γράμματα Q, X, W ήταν παράνομα στην Τουρκία

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA