Η Κέρκυρα και η Αθήνα θα υποδεχτούν μερικά σπουδαία ονόματα της διεθνούς σκηνής του κινηματογράφου καθώς ένα all-star cast, μεταξύ άλλων Κίλιαν Μέρφι, Ντάνιελ Κρεγκ και Μισέλ Γουίλιαμς, έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ντάμιεν Σαζέλ.
Η νέα, ακόμη χωρίς τίτλο παραγωγή, όπως διαβάζουμε στο Greek City Times, περιγράφεται ως μια σκληρή δραματική ταινία με έντονα στοιχεία δράσης, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Μαρτίου και να ολοκληρωθούν στα τέλη Μαΐου, με βασικά spots την Κέρκυρα και την Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- «Πώς είναι η ζωή μου με τον κατώτατο μισθό»: Τρεις ιστορίες νέων εργαζομένων
- Η Τούνη βγήκε για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο καταδικασμένος για το revenge porn - «Ζήτησα να τον διώξουν»
- Φάκελος 17Ν: Η ζωή του αρχηγού της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός έπαιζε τη μαμά της Δήμητρας στο Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.