Μενού
  • Α-
  • Α+

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο της νοσηλείας της, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα insta stories της, στην οποία φαίνεται το χέρι της με τον ορό, αλλά και το χέρι του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη που βρίσκεται στο πλάι της.

«Happy Valentine’s day. Εμάς σήμερα μας βρήκε η μέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας. Υ.Γ. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα», έγραψε η ίδια.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης έκανεένα story στον δικό του λογαριασμό, στο οποίο η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με έναν λούτρινο αρκούδο και ένα τριαντάφυλλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Διαβάστε ακόμα

Εγκυος η Μαρία Ηλιάκη - Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σοκάρει ο Παπαπαύλου: «Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA