Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί στον 21ο αιώνα η παρουσία της Σάρον Στόουν στα κινηματογραφικά να είναι πιο διακριτική και σπάνια ως καθόλου με πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά παραμένει μια γυναίκα σταρ, όχι για το γκλάμουρ που βγάζει ή για την εικόνα της, αλλά γιατί μπορεί να αποτελέσει τη γυναίκα-όχημα για να αλλάξουν νοοτροπίες στη βιομηχανία του θεάματος.

Το Βασικό Ένστικτο της στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα. Είδε πολλές πόρτες να κλείνουν όταν ο χρόνος που περνούσε, φαινόταν στο σώμα της και δε θα μπορούσε να είναι η γυναίκα του Βασικού Ενστίκτου. Είχε να διαχειριστεί ψυχολογικά ένα σκοτεινό παρελθόν που περιελάμβανε κακοποίηση της ίδιας και της αδερφής της από τον παππού της και φυσικά την εικόνα που είχαν επιβάλλει για εκείνη και σε εκείνη οι δομές της βιομηχανίας.

Σε ηλικία 63 ετών η Σάρον Στόουν έχει βρει τα ψυχικά αποθέματα να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά, όπως και να μην επιτρέψει στα προβλήματα υγείας που της εμφανίστηκαν, να την καταβάλλουν.

Η Στόουν φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στην ισπανική έκδοση του Elle και εκεί δε δίστασε να μιλήσει για τις αποτυχίες της ζωής της, αυτά που η ίδια θεωρεί ότι δεν τα έκανε όπως θα ήθελε.

https://www.instagram.com/p/CN5KtCroCiD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εγκεφαλική αιμορραγία και η ενδομητρίωση

«Η αποτυχία δε με ενοχλεί. Τι είναι η αποτυχία; Μια ήττα; Όχι, εγώ τη βλέπω ως μια μορφή μαθητείας. Έχω αποτυχεί σε όλα τα σημαντικά κομμάτια της ζωής μου. Στην υγεία μου, στους γάμους μου... Αλλά έζησα για να πω την ιστορία μου. Μάζεψα τα κομμάτια μου, συνήλθα και προχώρησα παρακάτω.

Κάποτε είχε συγκεντρωθεί τόσο πολύ αίμα στην υπαραχνοειδή περιοχή του εγκεφάλου μου που έσπρωχνε κυριολεκτικά το μυαλό μου προς το μέτωπο μου. Από αυτή την πίεση, η δεξιά πλευρά του προσώπου μου κατέρρευσε. Μέσα από τρομερές ασκήσεις συγκέντρωσης, έχω καταφέρει να επαναφέρω κάποιες αναμνήσεις, όχι όμως όλες. Βλέποντας όμως πόσο χαρούμενη είμαι σήμερα, για ποιο λόγο να επαναφέρω το χθες» διερωτάται η Στόουν που αποκαλύπτει κάτι που δεν ήταν τόσο γνωστό, δηλαδή τη μερική απώλεια μνήμης από αυτή την υπαραχνοειδή αιμορραγία.

Αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα υγείας. Η Σάρον Στόουν έπασχε κι από ενδομητρίωση, μια ασθένεια που μόνο αν την έχεις ζήσει, μπορείς να καταλάβεις τι είναι. «Είναι λες και σου ξεσκίζουν το μέσα σου, λες και σου καρφώνουν μαχαίρια εσωτερικά και διαρκώς. Ο πόνος σε κάνει μη ικανό. Αν αυτή η ασθένεια έπληττε άντρες, θα είχαν γίνει περισσότερες έρευνες».

https://www.instagram.com/p/CN15uEWHuS3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA