Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, ορισμένες λεπτομέρειες από τη διαμάχη του με την Angelina Jolie που έβγαιναν στη δημοσιότητα, είχαν δώσει την εικόνα του κακού πατέρα και συζύγου για τον Brad Pitt. Σε συνδυασμό με τη δική του ομολογία για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τη στάση του Μάντοξ που δεν ήθελε να έχει ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, το φαίνεσθαι δεν ήταν και πολύ καλό για τον ηθοποιό. Μετά από 5 χρόνια δικαστικής κόντρας με τη Jolie, ο Pitt μπορεί να πανηγυρίσει μια νίκη, η οποία επανορθώνει για όσα του καταλογίστηκαν στο παρελθόν.

Αυτό το αναφέρουμε καθώς η νίκη του στη δίκη για την κοινή κηδεμονία των 5 ανήλικων παιδιών που έχει με την Αντζελίνα Τζολί, εξετάστηκαν για καιρό τα παιδιά, ζητήθηκε η δική τους άποψη και επιθυμία και η απόφαση της έδρας βασίστηκε σε αυτό. Υπήρξαν εν ολίγοις ενδελεχείς συζητήσεις και έρευνα από ειδικούς παιδοψυχολόγους για το πώς είναι ο Μπραντ Πιτ ως πατέρας για τους Παξ, Σαχάρα, Σιλόχ, Βίβιεν και Νοξ.

Διαβάστε ακόμη: Αντζελίνα Τζολί: Έτοιμη να προσκομίσει στοιχεία ότι ο Μπραντ Πιτ είχε ασκήσει βία

Ούτως ή άλλως, οι δύο αντίδικοι είχαν προσλάβει ιδιωτικό δικαστή για να παραθέσει τα στοιχεία στο δικαστήριο. Το αποτέλεσμα επιτρέπει στον Μπραντ Πιτ να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, ενώ από την άλλη η Αντζελίνα Τζολί παρουσιάζεται συμβιβασμένη με αυτή την απόφαση. Παρόλα αυτά, ο δικηγόρος της είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποκλειστεί ο δικαστής που έλαβε την απόφαση, γιατί σχετιζόταν επαγγελματικά με τους εκπροσώπους του Μπραντ Πιτ, ενώ δεν είχε επιτρέψει στα παιδιά να καταθέσουν για τη βιαιότητα που κατηγορούσε τον Πιτ στη μεταξύ τους σχέση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA