Μενού
  • Α-
  • Α+

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γουόλτερ Ντιν Μάιερς που κυκλοφόρησε το 1999 και βραβεύτηκε με το Εθνικό Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας, η ταινία Monster έρχεται στο Netflix για να κατακτήσει το κοινό με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και με τους υπεύθυνους προγράμματος της πλατφόρμας.

Το Monster κυκλοφόρησε αρχικά το 2018 στο φεστιβάλ του Sundance στη Γιούτα με τον τίτλο All Rise. Αρχικά την ταινία είχε αγοράσει η Entertainment Studios, όμως τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, ανάγκασαν το στούντιο να πουλήσει την ταινία στο Netflix, που είχε πάρει τη στρατηγική απόφαση να αυξήσει ραγδαία την παραγωγή ταινιών εν όψει των lockdown.

Έτσι, την Τρίτη κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας που αποτελεί την «μία ταινία για κάθε βδομάδα του έτους» που είχε υποσχεθεί το Netflix στις αρχές του 2021 με βίντεο-ανακοίνωση όλων των ταινιών που θα κυκλοφορούσαν ως το τέλος της χρονιάς.

Στο Monster ακολουθούμε τον 17χρονο Στιβ Χάρμον, έναν εξαίρετο μαθητή με πάθος για τη φωτογραφία, ο οποίος βρίσκεται μπλεγμένος ως ένοχος σε υπόθεση δολοφονίας και προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιον δικαστηρίου.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Άντονι Μάντλερ έχει ο Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, τους γονείς του υποδύονται η Τζένιφερ Χάντσον και ο Τζέφρι Ράιτ, ενώ θα δούμε και τους Τιμ Μπλέικ Νέλσον και Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον.

Το Monster θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 7 Μαΐου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA