Μενού
GTA 6
Το τρέιλερ του GTA VI | AP Photos / Peter Morgan
  • Α-
  • Α+

Αναμονή τέλος για όλους τους fans του Grand Theft Auto (GTA 6), καθώς μετά την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ, η Take-Two Interactive ανέφερε πως το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2025 (σ.σ. από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο), παρά τις αρχικές φήμες πως θα είναι στον «αέρα» το 2026.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης της έκθεσης κερδών της, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το GTA 6, συνέχεια όλων των υπόλοιπων παιχνιδιών της Rockstar, θα έχει νέα ημερομηνία από την προκαθορισμένη.

Μάλιστα, ο CEO της εταιρείας, Strauss Zelnick, ερωτώμενος για τα παράπονα που μπορεί να κάνουν οι fans του παιχνιδιού, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα παραδώσουμε το GTA 6 το φθινόπωρο του 2025».

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί είναι ότι η Rockstar Games αποκάλυψε επίσημα το GTA 6 τον περασμένο Δεκέμβριο, με το πρώτο επίσημο τρέιλερ να έχει τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες.

Σε ό,τι αφορά αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι ότι θα κυκλοφορήσει σε PS5 και Xbox Series X/S, και όχι σε υπολογιστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA