Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα από τα καλύτερα αγωνίσματα που έχουμε δει στο φετινό Survivor, παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/5), όπου οι Κόκκινοι βγήκαν νικητές, αλλά με τρόπο που δεν προμηνυόταν με τίποτα ότι θα συμβεί και με μοιραίο τον Τζέιμς. Στα πρώτα 7 ματσαρίσματα οι Κόκκινοι είχαν κάνει το απόλυτο και όλα έδειχναν πως οι Μπλε, παρά την αποχώρηση του «αδύναμου» Παπαδόπουλου, θα έχαναν με πανωλεθρία. Όμως στα επόμενα 8 παιχνίδια το σκορ ήταν 7-1 υπέρ των Μπλε και είχαμε το 8-7.

Παίχτηκαν άλλα τρία παιχνίδια, με τους Κόκκινους να κάνουν το 9-7 με τρόπο...χιτσκοκικό, που θα έλεγε και ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, στη συνέχεια η Ελένη Χαμπέρη έκανε το 9-8 και όλα παίχτηκαν στο ματσάρισμα του Ασημακόπουλου με τον Τζέιμς Καφετζή

«Συνωμοσία» πίσω από την πλάτη του Τζέιμς και βαριά κατηγορία από τον Παύλο

Πριν από το αγώνισμα αυτό, ο Ασημακόπουλος περνούσε ένα διάστημα με πολλές ήττες και είναι συνολικά ένας παίκτης με περισσότερες ήττες από νίκες, ενώ ο Τζέιμς είναι ο δεύτερος πιο αποτελεσματικός στο Survivor. Στη διάρκεια του αγωνίσματος ο Ασημακόπουλος είχε 2/2 νίκες και είχε πάρει ψυχολογία, ενώ ο Τζέιμς ήταν στο 1-1. Στο match point ο Τζέιμς ενώ φαινόταν να προηγείται, έριξε 3-4 πολύ άσχημες βολές από το άγχος του ενδεχομένως, ο Ασημακόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και οι Κόκκινοι πήραν την ασυλία.

Αυτό ήταν και το σημείο που έκρινε τη μοίρα του Τζέιμς για αυτή την εβδομάδα, καθώς στο αγώνισμα ασυλίας που ακολούθησε, νικητής αναδείχθηκε ο Κόρομι, κάτι που σημαίνει πως από τους Μπλε θα υπάρχουν δύο υποψήφιοι. Δεδομένου ότι ο Μπάρτζης με τον Τζέιμς είναι στο στόχαστρο, ακόμα κι αν δεν ψηφιστεί κυρίως ο Τζέιμς από τους άλλους 4, σίγουρα ο Κόρομι θα τον προτείνει.

Όπως είδαμε μετά το αγώνισμα, ο Κόρομι καθόταν με την Κόκκινη Ομάδα και τα έχωνε στον Τζέιμς επειδή στενοχωρήθηκε για την ήττα και δε μπορούσε να απολαύσει τον ουρανό με τα αστέρια. Ακόμα κι αυτό τον ενόχλησε, με τον Ασημακόπουλο να μη χάνει ευκαιρία να σιγοντάρει τον Κόρομι.

Στο δε teaser από το συμβούλιο που ακολουθεί, ακούμε τον Παύλο Γαλακτερό να κατηγορεί τον Τζέιμς ότι έδωσε το παιχνίδι στον Ασημακόπουλο. Το γιατί, το ξέρει μόνο ο ίδιος, μιας και ο Τζέιμς δεν είχε κανένα λόγο να κάτσει να χάσει γνωρίζοντας πως θα βγει σίγουρα υποψήφιος.

Κι όντως έτσι έγιναν τα πράγματα, με τον Γαλακτερό να ισχυρίζεται ότι αυτό που εννοούσε είναι πως ο Τζέιμς δεν είχε την ψυχολογία να νικήσει στο τέλος και καθόταν να κοιτάζει τι κάνει ο Ασημακόπουλος. Το ίδιο ακριβώς βέβαια έκανε και ο Κόρομι με τον Κατσούλη. 

Στο τέλος της ημέρας, του συμβουλίου, ο Τζέιμς είχε πάρει 4 ψηφούς και ετοιμάζεται για δεύτερη σερί εβδομάδα να στηριχτεί στην απόφαση του κοινού. Παράλληλα, καθώς η Ελένη και η Μαριαλένα έχουν άτυπη ασυλία, σε περίπτωση ήττας των Μπλε αύριο, ο Μπάρτζης με τον Παύλο θα είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι, οπότε δε θα χρειαστεί καν να γίνει ψηφοφορία.

https://www.youtube.com/watch?v=WWxj7gN_fz8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA