Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος διαπληκτίστηκαν έντονα. Αφορμή στάθηκαν οι αυθόρμητες και ειλικρινείς δηλώσεις του παίκτη της μπλε ομάδας στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ασυλία συγκριτικά με το έπαθλο φαγητού, γνωρίζοντας πως έτσι κι αλλιώς θα ήταν υποψήφιος.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Ηλία, ο οποίος τον κατηγόρησε πως δεν νοιάζεται για την ομάδα και τον Παύλο Γαλακτερό που θα έβγαινε εξίσου υποψήφιος στην περίπτωση που η μπλε ομάδα θα έχανε την ασυλία, αλλά το πώς θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού. Οι δύο παίκτες λογομάχησαν μέχρι που ο Νίκος Μπάρτζης είπε στον Ηλία Μπόγδανο: «Έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του». Ο Ηλίας φανερά εκνευρισμένος του απάντησε: «Άμα πιστεύεις αυτό, ντροπή σου. Σε κοιτάω στα μάτια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA