Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος διαπληκτίστηκαν έντονα. Αφορμή στάθηκαν οι αυθόρμητες και ειλικρινείς δηλώσεις του παίκτη της μπλε ομάδας στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ασυλία συγκριτικά με το έπαθλο φαγητού, γνωρίζοντας πως έτσι κι αλλιώς θα ήταν υποψήφιος.
Οι δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Ηλία, ο οποίος τον κατηγόρησε πως δεν νοιάζεται για την ομάδα και τον Παύλο Γαλακτερό που θα έβγαινε εξίσου υποψήφιος στην περίπτωση που η μπλε ομάδα θα έχανε την ασυλία, αλλά το πώς θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού. Οι δύο παίκτες λογομάχησαν μέχρι που ο Νίκος Μπάρτζης είπε στον Ηλία Μπόγδανο: «Έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του». Ο Ηλίας φανερά εκνευρισμένος του απάντησε: «Άμα πιστεύεις αυτό, ντροπή σου. Σε κοιτάω στα μάτια».
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.