Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νάσος Γαλακτερός παρακολουθεί ανελλιπώς τα επεισόδια του Survivor και δηλώνει περήφανος πατέρας. Δείχνει, άλλωστε, με κάθε τρόπο τη στήριξη και την αγάπη του προς τον γιο του, Παύλο, στα κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο, μία κίνηση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα στο instagram, έμελλε να ξεκινήσει αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, έκανε repost στον λογαριασμό του ένα υβριστικό σχόλιο για τον Τζέιμς Καφετζή, που είναι συνυποψήφιος για αποχώρηση μαζί με τον Παύλο και τον Νίκο.

Ο ίδιος έσπευσε να διαγράψει την ανάρτηση και να κάνει μία νέα, εκφράζοντας τη δημόσια συγγνώμη και υποστηρίζοντας πως έγινε καταλάθος επειδή ξέχασε τα γυαλιά του και δεν διάβασε σωστά το περιεχόμενό της. «Έχασα τα γυαλιά μου και ένα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου, χωρίς να το διαβάσω. Το διέγραψα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε, γιατί δεν εκφράζομαι έτσι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και δεν βλέπω καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA