Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα επεισόδιο πριν την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον Τζέιμς Καφετζή και τον αποκαλούσε εχθρό του, επειδή είναι εχθρός του Παππά. Στα τελευταία επεισόδια του Survivor όμως βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να απλώνει δίχτυ προστασίας για τον Τζέιμς ως προς το τηλεοπτικό κοινό και οι κινήσεις του δημιουργούν συμπάθεια και για εκείνον και για τον Τζέιμς.

Ίσως να μιλάμε για κινήσεις τακτικής που βασίζονται στο δούναι και λαβείν. Ο Τριαντάφυλλος έχει βγει 9 φορές υποψήφιος και το κοινό τον κράτησε. Ο Τζέιμς έχει βγει 5 φορές και έμεινε επίσης. Και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι αποτελούν τους παίκτες με τη μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό κι όσο κι αν δεν το λένε, αναπτύσσεται μια άτυπη και άφατη συμμαχία.

Αυτό γίνεται αντιληπτό έντονα στα τελευταία 3-4 επεισόδια, στα οποία ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης έχουν βρεθεί στο στόχαστρο όλων. Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να κάνει μια ενωτική κίνηση στο τελευταίο συμβούλιο και πρότεινε να κάτσουν όλοι μαζί στην παραλία και να συζητήσουν. Πριν απ΄αυτό όμως τον είχαμε δει να στηρίζει τον Τζέιμς με λόγια απέναντι στις κατηγορίες της υπόλοιπης Μπλε Ομάδας.

Αυτή η στήριξη κορυφώθηκε στο σημερινό επεισόδιο, μετά το αγώνισμα επάθλου, όταν ο Τριαντάφυλλος απηύθυνε ερώτηση στους υπόλοιπους 3 της Μπλε Ομάδας αν θα ψηφίσουν αγωνιστικά εφόσον χάσουν μια ασυλία, δεδομένου ότι ο Τζέιμς τους έφερε 4 νίκες. Κανείς δεν απάντησε καθαρά, με την Καρολίνα να πετάγεται και να λέει στον Τριαντάφυλλο «πήγαινε να δεις αν έρχομαι» και τον Μπόγδανο να αλλάζει την κουβέντα λέγοντας «εδώ μιλάμε για σοκολάτες, πού το πας πάλι»;

Ο Τριαντάφυλλος στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα είπε για την Καρολίνα ότι «εγώ θα πάω να δω αν έρχεσαι από τη γωνία, αλλά πρόσεξε γιατί όταν έρθει η ώρα να κριθείς από τον κόσμο, θα δεις τον κόσμο να σε κρίνει από τη γωνία». Όλα αυτά που συζητήθηκαν, τα άκουσαν ο Τζέιμς με τον Μπάρτζη και φώναξαν τον Τριαντάφυλλο για να συζητήσουν οι τρεις τους.

«Τι βόμβα πέταξες στην παραλία ρε Τριαντάφυλλε;» είπε πρώτα ο Τζέιμς. «Ποια βόμβα; Εγώ δεν είμαι κολλητός σας, αλλά δε μπορώ να βλέπω ένα θέατρο του παραλόγου. Δηλαδή τους πειράζει που δεν τους κάνετε παρέα και τώρα που τους έφερες 4 πόντους, ρώτησα αν θα ψηφίσουν αγωνιστικά εφόσον χάσουν την ασυλία» αποκρίθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Βλέπουμε να δημιουργείται μιας μορφής συμμαχία μεταξύ των δύο που όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, θα διαμορφώσει συσχετισμούς και καταστάσεις στην παραλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA