Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο κοντεύουμε προς το ατομικό παιχνίδι στο Survivor, τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο. Οι αντοχές και τα νεύρα των παικτών φτάνουν στα όρια αρκετές φορές και δεν θέλουν και πολλοί για να πιαστούν και να ενοχληθούν με κάτι.

Η επόμενη ημέρα μετά το κουίζ των ερωτήσεων, όπου η μπλε ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια, βρήκε εκνευρισμένη την κόκκινη με τους έξαλλους πανηγυρισμούς που είχαν οι αντίπαλοι. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος τόνισε πως δεν του άρεσε, ενώ εξήγησε πως ο εκνευρισμός του ήταν και για την ήττα.

«Το κουίζ, χθες, τι να πουμε ανατροπάρα. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι να μην έχουν ένταση γιατί είναι πάρα πολύ αστείο παιχνίδι και μας φέρνει πιο κοντά. Για ποιο λόγο να νευριάζουμε; Με πείραξαν οι ακραίοι πανηγυρισμοί και που οι άλλοι είχαν φάει γλυκά και τα πάντα όλα. Μέχρι τώρα υπήρχε κι ένας σεβασμός σε αυτόν που δεν έχει φάει και έκαναν σαν Ούννοι και μετά φουλ γκαρίλες. Εντάξει θα το πάρω ως θετικό γιατί μας ξύπνησαν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA