Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε περίοδο εντατικών προβών έχουν μπει όλες οι χώρες που θα συμμετέχουν στη Eurovision, με τη σκηνή που έχει στηθεί στο Ρότερνταμ να αλλάζει διαρκώς μορφή. Κάθε χώρα έχει τα δικά της σκηνικά και τις δικές της καλλιτεχνικές απαιτήσεις, γι΄αυτό και σε κάθε αποστολή υπάρχει ένας σκηνοθέτης που συνεργάζεται με τον βασικό σκηνοθέτη της διοργάνωσης. Για την Ελλάδα και τη Στεφανία Λυμπερακάκη, αυτόν το ρόλο τον έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του, έχει δημιουργήσει τρομερό αποτέλεσμα στο παρελθόν τόσο για την Ελλάδα - ήταν ο σκηνοθέτης στο Number One - αλλά και για άλλες χώρες, όπως το Αζερμπαϊτζάν, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και την Ισπανία, έχοντας φέρει αυτές τις χώρες σε θέσεις εντός της δεκάδας. Ήταν επίσης creative director στη διοργάνωση της Αθήνας το 2006.

Φέτος, ο Φωκάς Ευαγγελινός επιστρέφει στη Eurovision έχοντας την καλλιτεχνική επιμέλεια της εμφάνισης της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη σκηνή και όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Ευτυχείτε, έχει ετοιμάσει δύο πολύ εντυπωσιακά τρικ.

Σύμφωνα με αυτά που έδειξε ο δημοσιογράφος, ο Φωκάς Ευαγγελινός θα εκμεταλλευτεί την ελευθερία που δίνει το greenbox και θα προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μια ψευδαίσθηση, με τη Στεφανία Λυμπερακάκη να «αιωρείται» κάποια στιγμή, ενώ σε μια άλλη η τραγουδίστρια και οι χορευτές θα εξαφανίζουν πότε τον κορμό και το πρόσωπό τους και πότε τα πόδια τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA