Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί του Survivor. Αν μπορούσαμε να κάνουμε μια λίστα με χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νικητής, ο Τζέιμς τα διέθετε όλα σε υψηλότατο επίπεδο. Κανείς άλλος από τους εναπομείναντες 9 δεν τα διαθέτει είτε όλα είτε σε υψηλό βαθμό. Ο Τριαντάφυλλος χάνει συνεχώς πόντους, ο Μπόγδανος το ίδιο, ο Κόρομι ανεβαίνει αλλά απέχει, ο Κατσούλης έχει μόνο το αγωνιστικό και τίποτα άλλο. Άρα ποιος μένει; Δύο γυναίκες: η Μαριαλένα και η Ελένη.

Νικολέττα και Καρολίνα είναι καλές παίκτριες αγωνιστικά, αλλά η πρώτη επισκιάζεται ως παρουσία από τους άντρες της Κόκκινης Ομάδας και κερδίζει πόντους χάρη στον Μπόγδανο, ενώ η Καρολίνα δεν έχει καμία απήχηση στο κοινό ως χαρακτήρας. 

Αντιθέτως, τα δύο κορίτσια της Μπλε Ομάδας έχουν χαρακτηριστικά που μπορούν να τις πάνε ως τον τελικό. Η Ελένη Χαμπέρη, που μπήκε στον 2ο μήνα, μέχρι πριν μερικές εβδομάδες ήταν μια πολύ διακριτική παρουσία που περνούσε απαρατήρητη. Η αλλαγή ομάδας όμως της έδωσε μεγαλύτερο χώρο, άρχισε να ακούγεται περισσότερο, τα έβαλε με Παππά και Τριαντάφυλλο, τα έβαλε με την Καρολίνα, ενώ και αγωνιστικά είναι πάρα πολύ δυνατή. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, θα λέγαμε ότι έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο.

Σίγουρα όμως βρίσκεται πίσω από τη Μαριαλένα η οποία είναι στο Survivor από την αρχή του παιχνιδιού και από την αρχή ήταν πιο... διαδραστική. Η Μαριαλένα για την ακρίβεια θα μπορούσε να είναι το μεγάλο φαβορί του Survivor αν δεν υπήρχε ο Σάκης Κατσούλης και όλο αυτό που έχει στηθεί με το ειδύλλιο τους. Θα πει κάποιος ότι αυτό ακριβώς την έβαλε στο «χάρτη», θεωρούμε όμως πως το έκανε με λάθος τρόπο.

Αν η Μαριαλένα είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους εξ αρχής και δεν είχε τον Σάκη να της αλλοιώνει την εικόνα, είχε πολλά από τα στοιχεία που θέλει το κοινό σε έναν νικητή του Survivor. Έχει πυγμή, αγωνιστικά είναι άρτια, δείχνει στοιχεία στρατηγικής, βρίσκεται πάντοτε μέσα σε όλα.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η Μαριαλένα θα βρεθεί στην τελική τριάδα, εμείς θα πούμε ότι αν φύγει ο Κατσούλης στις επόμενες εβδομάδες, η Μαριαλένα θα γίνει φαβορί μεγαλύτερο κι από τον Ηλία Μπόγδανο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA