Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor είναι γεμάτο με ανατροπές, τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο όσο και για όλα εκείνα που λαμβάνουν χώρα έξω από αυτό, δηλαδή από τους συγγενείς και φίλους των παικτών. Η αλήθεια είναι πως το φετινό ριάλιτι επιβίωσης ξεχωρίζει από όσα έχουμε παρακολουθήσει, κυρίως γιατί ο Ατζούν Ιλίτζαλι προτίμησε να δώσει στους τηλεθεατές περισσότερη ίντριγκα και μπόλικα δράματα, κυρίως ερωτικά. Σαφέστατα η κίνηση να προσθέσει τον Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, που ήταν πρώην της Μαριαλένας, ήταν επιτυχημένη για την τηλεθέαση. Μάλιστα, την ημέρα που οι νέοι παίκτες έφτασαν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, ανάμεσά τους και ο Σάκης Κατσούλης με την Χριστίνα Κεφαλά, που επίσης είχαν ένα μικρό ειδύλλιο μεταξύ τους, γνωρίζοντας από το trailer τι μέλει γενέσθαι, η τηλεθέαση έπιασε κόκκινο.

Αν και σε πρώτη φάση, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδειχνε πικραμένη, απογοητευμένη και δυσαρεστημένη για την είσοδο του πρώην της, τα πράγματα γρήγορα άλλαξαν και οι δύο παίκτες που αγωνίζονταν για την ίδια ομάδα, ήρθαν πολύ κοντά. Πάρα πολύ κοντά για την ακρίβεια, ώστε να μιλάμε για επανασύνδεση. Οι δυο τους συνεχίζουν να δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αυτή τη στιγμή, και θα μιλήσουν για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μετά το τέλος του Survivor. Εμείς, από την άλλη, έχοντας παρακολουθήσει ζήλειες, τσακωμούς, αγκαλιές και τρυφερά λόγια μεταξύ τους, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι είναι μόνοι φίλοι.

Και μπορεί οι δύο παίκτες να έχουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, ωστόσο οι οικογένειες των δύο παικτών, δεν είναι και απόλυτα σύμφωνες με το ..ειδύλλιο τους. Την περασμένη εβδομάδα, στενός φίλος του Σάκη είχε μιλήσει στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως η οικογένεια τού δεν ασχολείται καθόλου με την Μαριαλένα και το μόνο της μέλημα είναι οι αγωνιστικές επιδόσεις τού. Στην αντίπερα όχθη, η μητέρα της Μαριαλένας άδραξε την ευκαιρία και έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους, χωρίς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη.

«Είμαι σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του –άλλωστε για αυτό μπήκε–, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του. Τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα: «Μία φορά την κατέστρεψε, πάει και για δεύτερη». Δεν μου απάντησε ποτέ».

Ακούγοντας τα παραπάνω, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό, πήρε τον λόγο και υπερασπίστηκε την μητέρα της Μαριαλένας: «Παιδιά, εδώ καταλαβαίνεται ότι υπήρχαν έντονες οικογενειακές σχέσεις. Είναι μια δραματική - προσωπική ιστορία... Όταν φτάνει μια γυναίκα - μάνα να παίρνει τον παρολίγον συμπέθερό της και να του λέει "Μια φορά το παιδί σου, κατέστρεψε το παιδί μου, δεν θα το κάνει και δεύτερη, είναι πάρα πολύ χοντρό. Και από όσα κατάλαβα εγώ, ο Σάκης επί 6 μήνες την είχε μπλοκαρισμένη τη Μαριαλένα στα τηλέφωνα που αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα επειδή τον γούσταρε, τον έπαιρνε τηλέφωνα και εκείνος την είχε μπλοκαρισμένη. Άρα τώρα η μητέρα της σου λέει, μπήκες μέσα και μετά πάλι θα την παρατήσεις την κόρη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA