Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρηση του από το Survivor, παραχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it. O άνθρωπος, που μαζί με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, συζητήθηκε όσο τίποτα και δέχθηκε πλήθος αρνητικών και θετικών σχολίων, έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης και το πλήρωμα του χρόνου θα δείξει αν η απόφαση του αυτή, θα στοιχίσει στα νούμερα τηλεθέασης. Στην περίπτωση που φύγει από την παραλία του Αγίου Δομίνικου και ο Νίκος Μπάρτζης, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον ΣΚΑΪ.

Ο Τζέιμς, λοιπόν, ανέφερε για την αποχώρησή του πως «είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου».

Η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη

Αυτό το bromance που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε φέτος, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μάλιστα, ο Τζέιμς λύγισε την ώρα της συνέντευξης μιλώντας για τον φίλο του και ανέφερε ότι «ο Νίκος γνώριζε ότι θα αποχωρήσω, αλλά ήλπιζε ότι τελευταία στιγμή θα αλλάξω», τονίζοντας πως και οι δύο ήθελαν να αποχωρήσουν. «Του είπα πριν μπούμε στο συμβούλιο: συγχώρεσέ με αλλά όταν βγω έξω, θα κάνω τη μεγαλύτερη κερκίδα για σένα, θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου. Είσαι το πιο αληθινό παιδί μέσα στο Survivor».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA