Μενού
  • Α-
  • Α+

Καθ΄οδόν για το φινάλε της 2ης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, έχουμε όλο και περισσότερους ηθοποιούς της σειράς να αφήνουν υπονοούμενα σε συνεντεύξεις τους για τα επόμενα επεισόδια και να μας προετοιμάζουν για εξελίξεις που θα ξεφύγουν από τα σενάρια που διαρρέονται και από τα λεγόμενα spoiler. Αυτή την εβδομάδα είχαμε διπλό χτύπημα από την Ελένη Καρακάση, τη Ρίζω της σειράς. Μετά την παρουσία της στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός μίλησε στο ένθετο Τύπος TV του Ελεύθερου Τύπου και αναφέρθηκε σε όσα θα ακολουθήσουν στη σειρά. 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Θεοδωροπούλου για το τι επιφυλάσσει η συνέχεια στη Ρίζω, τώρα που βρήκε και τον έρωτα, η Ελένη Καρακάση ανέφερε από μόνη της ότι οι εξελίξεις στα επεισόδια μέχρι το φινάλε είναι πέραν κάθε φαντασίας του κοινού, ενώ αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στο καστ της σειράς και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν - Τα σενάρια για το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου

«Αυτό που βρήκε τον έρωτα... Νομίζω ότι ο κόσμος το ήθελε πολύ και οι σεναριογράφοι το έκαναν πράξη. Όσον αφορά στη συνέχεια, η Ρίζω θα είναι συμπαραστάτρια στα αγαπημένα της πρόσωπα και στα όσα θα συμβούν. Στο Διαφάνι έρχονται δραματικές και καταιγιστικές εξελίξεις που το κοινό δεν φαντάζεται».

Στη συνέντευξή της η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που της έχουν δώσει οι Άγριες Μέλισσες να ακουστεί περισσότερο, κάτι που στο παρελθόν δεν είχε την ευκαιρία και γι΄αυτό, όπως έχει πει, αντιμετώπισε έντονα οικονομικά προβλήματα. Αναγνωρίζει κιόλας ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι σπάνιο και έχει προετοιμαστεί για τις αλλαγές που θα ζήσει όταν οι Άγριες Μέλισσες θα έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους ή ο δικός της ρόλος δεν θα υπάρχει πια στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/COk0bQIHIMy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ, ο κόσμος με φωνάζει Ρίζω και αυτό θα συνεχιστεί. Οι ρόλοι της τηλεόρασης έρχονται και παρέρχονται. Είναι πολύ ωραίο αυτό που μου συμβαίνει αλλά μέχρι εκεί. Παίρνω αγάπη και αναγνώριση και από το κοινό και από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Με βοήθησε στο να έχω και περισσότερες προτάσεις. Δεν αφήνω, όμως, τον εαυτό μου να επηρεαστεί, δεν μπορώ να παραμυθιαστώ στα 48 μου. Αυτή την επιτυχία δεν την έχω βιώσει ξανά.

Όμως αυτή η επιτυχία κρατάει για τώρα. Τώρα μπορώ να βγαίνω να δίνω συνεντεύξεις, να μιλάω και για τα άλλα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Ξέρω πολύ καλά ότι όταν τελειώσουν οι  Άγριες Μέλισσες και αν δεν έρθει κάποια άλλη σειρά, όταν θα θέλω να μιλήσω για κάτι θεατρικό, για παράδειγμα, δεν θα ανοίγουν εύκολα οι πόρτες. Το έχω βιώσει και το ξέρω καλά. Το σκαμπανέβασμα το καλλιτεχνικό το έχω ζήσει και το ξέρω. Για όλους αυτούς τους λόγους, όμως, είναι διπλή ευλογία για μένα οι «Άγριες Μέλισσες»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA