Μενού
  • Α-
  • Α+

Έκτακτο συμβούλιο συγκάλεσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor κι εκεί ανακοίνωσε πως η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη επισπεύδει τη μετάβαση στο ατομικό από το ομαδικό. Αυτό θα ισχύει μόνο για τις δύο ασυλίες, ενώ στα αγωνίσματα επάθλου και επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα διαφορετικές ομάδες που θα φτιάχνονται από τους αρχηγούς, όπως θα αναδεικνύονται μέσα από ειδικά αγωνίσματα. Τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε ο Ηλίας Μπόγδανος να γίνει αρχηγός στους Κόκκινους και ο Τριαντάφυλλος να πάει στους Μπλε υπό την αρχηγία της Καρολίνας.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Τριαντάφυλλος άφηνε την Κόκκινη Ομάδα σε αυτούς τους 5 μήνες παραμονής του στο Survivor. Ήταν επίσης η πρώτη φορά που θα ήταν σε διαφορετική ομάδα με τον Ηλία Μπόγδανο. Παρά το ότι ο Τριαντάφυλλος δεν ήθελε να βάλει το Μπλε, φάνηκε πιο απελευθερωμένος αγωνιστικά και κατάφερε για πρώτη φορά να φέρει δύο νίκες σε αγώνισμα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η υποκριτική φιλία της Κόκκινης Ομάδας με τον Τριαντάφυλλο - Τον χρησιμοποιούσαν για να έχουν έναν εύκολο στόχο

Αυτές οι δύο νίκες, η συνολική ήττα των Κόκκινων, μα κυρίως μια ήττα που είχε ο Ηλίας Μπόγδανος από τον Κόρομι, τον έκαναν να εκφράσει την έντονη ενόχληση του σε Κατσούλη, Ασημακόπουλο, Νικολέττα για το πώς συμπεριφέρεται ο Τριαντάφυλλος στους αγώνες.  «Δεν υπάρχει χειρότερο από το να ακούς τον Τριαντάφυλλο στον απέναντι πάγκο. Με διαλύει...». 

Τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε; Ότι ο Τριαντάφυλλος έδινε οδηγίες στον Κόρομι και προσπαθούσε να τον εμψυχώσει. Δηλαδή, ο Ηλίας Μπόγδανος που σε όλη τη διάρκεια του Survivor έχει συμπαίκτη τον Τριαντάφυλλο και τον βλέπει να κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα στους αγώνες, θυμήθηκε ότι είναι ενοχλητικός τώρα που βρέθηκε στον απέναντι πάγκο. Τόσο καιρό γιατί δεν ήταν; Μήπως γιατί δεν αγωνιζόταν και δε στερούσε νίκες από την Κόκκινη Ομάδα; Ή μήπως γιατί είναι τώρα μια καλή ευκαιρία να στραφεί κάποιος κατά του Τριαντάφυλλου και να αφήσει στην άκρη τις καλοσύνες για το θεαθήναι..;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA