Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζέιμς Καφετζής, που τον υποδέχθηκε η Ρόδος με μια άνευ προηγουμένου υποδοχή στη Ρόδο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και προφανώς αναφέρθηκε στους δύο του φίλους, Νίκο Μπάρτζη και Άννα-Μαρία Βέλλη. Ο παίκτης της μπλε ομάδας που αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη εδομάδα, έμεινε για λίγες ημέρες μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο σήμερα αποφάσισε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Μετά την υποδοχή του Τζέιμς στη Ρόδο οι κάτοικοι στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη ετοιμάζουν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό

Στα όσα έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής, εξήγησε αρχικά τον λόγο που καθυστέρησε να κάνει κάποια σχετική ανάρτηση, ενώ αναφέρθηκε στην Άννα-Μαρία βγάζοντας της το καπέλο, αφού όπως είπε, ενώ θα μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία εκείνη επέλεξε να μείνει με τον ίδιο και τον Νίκο Μπάρτζη. Όσον αφορά τον τελευταίο, έγραψε πως «όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’ αυτό δέσαμε από την πρώτη στιγμή». Παράλληλα, επιβεβαιώνει πως θα βρίσκεται στο μεγάλο πάρτι που ετοιμάζει προς τιμήν του Μπάρτζη στο Ζευγολατιό, παρέα με την Άννα-Μαρία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Τζέιμς:

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λαβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,την Άννα-Μαρία ,της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι(αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα)παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθώντας την καρδιά της.

Για το πως νιώθω για τον Νίκο , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!

Βλαχοκαουμποη, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι! ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει».

https://www.instagram.com/p/CO-drfZBIX7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA