Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες, θα φέρουν ακόμα περισσότερες ανατροπές. Ήδη, έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών συγκρούσεων, με τις αδερφές Σταμίρη να καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Νικηφόρο και το βιβλίο του, που αποκαλύπτει τον φόνο του Σέργιου, ενώ ο Λάμπρος και η Ελένη προτείνουν στον Δούκα να πάρει τα χωράφια του. Σύμφωνα με το spoiler που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Πρωινό και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, τα πράγματα για τον Δούκα όλο και δυσκολεύουν, ο οποίος είναι πλέον με επαρκή στοιχεία ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Σωκράτη Θέμελη. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν - Τα σενάρια για το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου

«Είδαμε χθες ότι πέρασε κρίση με την καρδιά, κρίση με την υγεία του όταν πλακώθηκαν στο ξύλο ο Μελέτης με τον Κωνσταντή, αυτό το πρόβλημα υγείας θα τον σώσει. Ο Δούκας, καταλήγουν οι αρχές, ότι είναι ο βασικός ύποπτος, ο βασικός ένοχος, για τον φόνο του Σωκράτη Θέμελη. Υπάρχουν επαρκή στοιχεία, πλέον, που οδηγούν στην ενοχή του και γι’αυτόν τον λόγο ο νέος εισαγγελέας θα διατάξει τη σύλληψή του και εν συνεχεία την προφυλάκιση του μέχρι να γίνει η δίκη. Περνάει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα φτάσει πολύ κοντά στον θάνατο και αυτό θα τον σώσει από τη φυλακή, γιατί τελική εντολή είναι να παραμείνει στο σπίτι του με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA