Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το βράδυ της Δευτέρας, το Survivor έχει νέους κανόνες και οι παίκτες, πλέον, αγωνίζονται για προσωπικό τους όφελος, με σκοπό να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης όσο περισσότερο μπορούν. Με τρεις ζωές ο καθένας, ο νικητής της αναμέτρησης κερδίζει την ατομική ασυλία και έχει το δικαίωμα να υποδείξει έναν συμπαίκτη του για αποχώρηση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας, βγάζοντας τον Σάκη Κατσούλη ως δεύτερο παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση, μετά τον Τριαντάφυλλο που βγήκε από την κάλπη και την ψήφο των παικτών

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Τριαντάφυλλος: Η αποκάλυψη από τον δικηγόρο του για την οικειοθελή αποχώρηση

Η στρατηγική κίνηση του Γιώργου Ασημακόπουλου προκάλεσε την οργή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Τριαντάφυλλου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να εξαπολύουν κατηγορίες προς το πρόσωπο του παίκτη της κόκκινης ομάδας. «Είσαι ο καλύτερος παίκτης εδώ μέσα. Παίξανε στρατηγικά οι αμίγκος παρά πέντε. Σου λέει, πως θα διώξουμε αυτόν που είναι εννιά φορές εδώ; Θα χάσουμε ασυλία, θα τον ψηφίσουμε όλοι πάλι. Πώς θα κάνουμε τον καλύτερο παίκτη να βγει; Να τους βάλουμε υποψήφιους μαζί. Έλα, όμως, που η Ελλάδα και η Κύπρος θα τα δουν όλα και θα δουν πως εσύ είσαι στην κόκκινη ομάδα στατιστικά ο καλύτερος παίκτης. Του έκανες αγιασμό, του έκανες προπόνηση και σε δίνει. Δηλαδή πραγματικά έχω πάθει σοκ και πραγματικά ο κόσμος θα σε στηρίξει», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Οι τέσσερις υποψήφιοι

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψηφίστηκε από τους παίκτες, με πέντε ψήφους, και έγινε η τρίτη υποψήφια, ενώ η χαρά της Νικολέτας Μαυρίδη, που γλίτωσε με μία ψήφο λιγότερη, κράτησε ελάχιστα, αφού ο Σάκης Κατσούλης που κέρδισε τη δεύτερη ατομική ασυλία, ψήφισε αγωνιστικά και την υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση.

Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με το spoiler, η Νικολέτα Μαυρίδη αποχωρεί από το Survivor, χωρίς να προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. Ο Τριαντάφυλλος, μετά από δέκα φορές, φαίνεται ότι έχει ριζώσει για τα καλά στο παιχνίδι, ενώ το ειδύλιο του Σάκη και της Μαριαλένας φαίνεται να αρέσει στον κόσμο. Επιπλέον, η Νικολέτα μπήκε στα μέσα του παιχνιδιού, γεγονός που έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν να παίζει εξίσου ρόλο στα κριτήρια του κοινού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA