Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες ομάδες δημιουργήθηκαν, για ακόμη μια φορά, στο Survivor μετά τις νέες αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες αγωνίστηκαν στο αγώνα αρχηγού με νικητές τον Σάκη Κατσούλη και την Καρολίνα, οι οποία επέλεξαν τους συμπαίκτες τους, με τον πρώτο να επιλέγει περισσότερο συναισθηματικά παρά αγωνιστικά

Διαβάστε ακόμη: Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Πόσταρε στο Instagram μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και αποθέωσε τον Καφετζή

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης επέλεξε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη για την κόκκινη ομάδα, ενώ η μπλε ομάδα απαρτίζεται, πλέον, από την Καρολίνα, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι. Νωρίτερα, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε στην καλύβα του Αγίου Δομίνικου την πεντάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε εξελίξεις στους πάρα πέντε. Αν η Καρολίνα θέλει να έρθει προς εμάς να μιλήσουμε, καλοδεχούμενη, εμείς με όλους μιλάμε. Δεν ξέρω αν η Καρολίνα απομακρύνθηκε από εκείνους ή το αντίστροφο, λόγω της ψηφοφορίας. Εδώ είμαστε για να το δούμε και θα φανούν όλα σιγά σιγά».

Υπενθυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα οι παίκτες δεν θα αγωνιστούν για αγώνισμα ασυλίας, αφού δεν θα υπάρξει αποχώρηση, αλλά θα κυνηγούν μόνο τα έπαθλα. Στον αποψινό στίβο μάχης, η νέα κόκκινη ομάδα κατάφερε να επικρατήσει, παρά το γεγονός ότι οι μπλε είχαν στην αρχή ένα καλό προβάδισμα. Ο Τριαντάφυλλος εξαιτίας του πόνου που ένιωθε στο πόδι, αποφάσισε στην αρχή να μην παίξει, ωστόσο άλλαξε γνώμη στην πορεία και μπήκε στο παιχνίδι. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τα αίματα άναψαν, μιας και οι παίκτες έχουν φτάσει στα όρια τους. Αφορμή στάθηκε η επιλογή του Τριαντάφυλλου να δώσει πέναλντι στην μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα ο Σάκης Κατσούλης να παλεύει μόνος του. 

Η εξάντληση του Σάκη Κατσούλη αλλά και η νίκη των κόκκινων, έφεραν νεύρα στον Ηλία Μπόγδανο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα, η οποία κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για συγκεκριμένη μεθοδικότητα.

«Μπαίνουμε και ξαναμπαίνουμε και ξαφνικά ένας Τριαντάφυλλος αποχωρεί, με κοροϊδεύει μες στα μάτια μου, εκθέτει τον Σάκη να κάνει δεκαπέντε run και δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε παιδιά που πονάνε, που σφαδάζουν στον πόνο. Πώς μπορώ εγώ να ξαναπαίξω και να τρέξω για την ομάδα μου; Αλλάζει όλο το παιχνίδι με αυτή τη συμπεριφορά, δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η κοροϊδία μες στα μάτια μας. Όταν πονάς νιώθεις την αδικία στο πετσί σου», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας και πρόσθεσε: «Δεν με σέβεσαι ρε φίλε που πονάω, που ουρλιάζω! Δεν με σέβεσαι, που έχω σπάσει τα πόδια μου και βγαίνεις και πουλάς ρε παραμύθια», ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος συνέχισε: «Σου έχουμε φέρει ασυλίες, σου έχουμε φέρει φαγητό και μας έλεγες “δεν θα παίξω, δεν θα παίξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA