Μενού
  • Α-
  • Α+

Οδεύουμε προς το πολυαναμενόμενο μεγάλο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες και οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές και να προκαλούν έντονη συγκίνηση, όπως συνέβη με τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού από τον Δούκα Σεβαστό, και την σπαρακτική αντίδραση της Πηνελόπης. Μπορεί οι δυο τους να ήταν χωρισμένοι στα τελευταία επεισόδια, όμως ο έρωτας τους ήταν από τους πιο αγνούς και όμορφους στη σειρά και γι'αυτό οι τηλεθεατές στεναχωρήθηκαν ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Ο Βόσκαρης μαθαίνει την αλήθεια και η δίψα του για εκδίκηση θα αναστατώσει την Ελένη

Μετά την καταιγίδα, τα πράγματα για λίγο θα ηρεμήσουν στο Διαφάνι και μάλιστα, μια μεγάλη γιορτή έρχεται στην πλατεία του χωριού. Η ιστορία του Άγγελου και της Σοφούλας θα έχει αίσιο τέλος, αφού μετά τη διάσωσή της από τον Βόσκαρη και την επιστροφή της από το μοναστήρι, ο Άγγελος θα κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη θα τη δεχτεί.

Πηνελόπη και Ανέτ «δίνουν» τον Δούκα στις αρχές

Παρά την άρνηση της να πιστέψει πως ο πατέρας της δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό, εξαιτίας των στοιχείων που είχε στα χέρια του και αποδείκνυαν ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Θέμελη, η Πηνελόπη θα μάθει τελικά την αλήθεια και ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε. Θα καταθέσει εναντίον του Δούκα Σεβαστού στις αρχές, υποχρεώνοντας έτσι και την Ανέτ να πει στον εισαγγελέα όσα ξέρει για τη δολοφονία του Θέμελη.

Ο Δούκας έρχεται σε δυσμενή θέση μετά τις αποκαλύψεις της κόρης και της αδερφής του, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα και να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του, θα τον γλιτώσει από τη φυλακή και θα του δώσει τον χρόνο να επανέλθει δριμύτερος. Λέγεται πως στον τρίτο κύκλο, που θα βρισκόμαστε στην εποχή της Χούντας, ο Δούκας θα πάρει τεράστια εξουσία στα χέρια του και θα εκδικηθεί τους πάντες.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA