Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν απομείνει μόνο δύο εβδομάδες μέχρι το MasterChef 5 να ολοκληρώσει την πορεία του και να σημάνει τη μετάβαση στον προθάλαμο αναμονής για το GNTM 4 που ξεκινάει γυρίσματα αυτές τις ημέρες. Από τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας είδαμε τους τρεις κριτές να προϊδεάζουν τους παίκτες για το τι τους ξημερώνει. Κι αυτό που τους ξημερώνει είναι οι ημιτελικοί, με τον πρώτο να έγινε την Πέμπτη (20/5) και να έθεσε εκτός διαγωνισμού τον Τζιοβάνι. Ο δεύτερος ημιτελικος θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο, όπου ο Παύλος Χαπίλλος μοιάζει, σύμφωνα με το spoiler, να αποχωρεί.

Το MasterChef όμως φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει όλα τα γυρίσματα του εκτός από μερικά κομμάτια του τελικού που θα προβληθούν live και μέσα απ΄αυτά θα αναδειχθεί και ο τελικός νικητής. Ποιος θα είναι αυτός; Δεδομένου ότι ο Παύλος αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο, οι επιλογές είναι τέσσερις.

Διαβάστε ακόμη:  MasterChef - Spoiler: Οι δύο παίκτες που αποχωρούν και η τελική τριάδα

Αλέξανδρος, Μαρίνα, Μαργαρίτα και Διονύσης βρίσκονται στην 4άδα και στον τρίτο ημιτελικό ο Αλέξανδρος Συνοδινός είναι εκείνος που δεν πείθει τους κριτές στη δοκιμασία αντιγραφής. Έτσι, η Μαργαρίτα, η πιο συμπαθής παίκτρια αυτού του κύκλου, θα διεκδικήσει το έπαθλο του MasterChef, δηλαδή τα 50.000 ευρώ, αλλά και το να γίνει η πρώτη γυναίκα που το κατακτά, αφού στους προηγούμενους 4 κύκλους του Star και στους δύο του Mega, είχαμε άντρες νικητές - στο MasterChef 2 του Mega δεν είχε αναδειχθεί νικητής, αλλά στον τελικό ήταν δύο άντρες.

Εκτός από τη Μαργαρίτα, η Μαρίνα Ντεμολάι, η λιγότερο αγαπητή παίκτρια, θέλει επίσης να πάρει το έπαθλο, αλλά θα έχει απέναντι της έναν ορκισμένο εχθρό της, τον Διονύση. Ποιος θα πάρει το έπαθλο μετά τους Λάμπρο Βακιάρο, Τιμολέοντα Διαμαντή, Μανώλη Σαρρή και Σταύρο Βαρθαλίτη; Αυτό θα το μάθουμε στις 9 Ιουνίου, ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του MasterChef.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA