Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι πια ξεκάθαρο πως στο Survivor εκτός από δύο ομάδες, υπάρχουν και δύο στρατόπεδα, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι τεταμμένο. Από τη μία Σάκης, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος κι από την άλλη Μπόγδανος, Ασημακόπουλος, Κόρομι, Καρολίνα και Ελένη, η οποία βρίσκεται στη μέση, μιας και αγωνιστικά ανήκει στην κόκκινη ομάδα. Τα σχόλια μεταξύ των δύο στρατοπέδων δίνουν και παίρνουν, ανταλάσσοντας συνεχώς βέλη οι μεν με τους δε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ηλίας Μπόγδανος: Ξερνάω με Σάκη και Μαριαλένα

Μία συζήτηση της τριάδας, που δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία της Καρολίνας, έμελλε να ξεκινήσει νέο γύρο τσακωμού στο Survivor. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης σχολίαζε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, λέγοντας προς τον Τριαντάφυλλο: «Μαζί σου έχει μια αντιπαράθεση, εδώ και μία εβδομάδα αλληλοβρίζεστε. Με εμάς τους δύο τι έχει και δε λέει καλημέρα; Εμένα προσωπικά από την ημέρα που με ψήφισε δε μου λέει καλημέρα. Περνάει από δίπλα και τίποτα. Εμένα προσωπικά γιατί μου κρατάει κακία; Επί δύο μήνες στην κόκκινη ομάδα, μου έλεγε συνεχώς ευχαριστώ».

Η Καρολίνα μετέφερε τα λόγια του Σάκη στην πεντάδα, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να του ζητάει τα ρέστα, σε μια κουβέντα που αν μη τι άλλο, δεν έβγαλε και πουθενά. «Από τη στιγμή που σε είχα ψηφίσει ξέρω ότι έχεις αλλάξει συμπεριφορά. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Είπα καλημέρα κι εγώ τη λέω απλόχερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα που δεν ψήφισα τους φίλους μου και ψήφισα εσένα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος χαρακτηριστικά. Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε στην κάμερα πως «τελευταία βγάζει μια κακία και συνεχώς μπερδεύει τα λόγια του, επιτίθεται σε παίκτες όπως τον Τριαντάφυλλο, θεωρεί ότι η Μαριαλένα κι εγώ έχουμε αλλάξει ενώ δεν το πιστεύει κανένας άλλος από την πεντάδα».

Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα με τους Τούρκους παίκτες, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης δεν χαιρέτησε τους Έλληνες παίκτες με σκοπό να φανεί εκείνος. «Εχθές στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία που είχα και έναν λόγο παραπάνω να κερδίσω γιατί το έπαθλο ήταν το μεγαλύτερο μέχρι τώρα στο Survivor δεν ήμουν καθόλου εριστικός. Η πρώτη μου σκέψη όταν τελείωσε ο αγώνας ήταν να πάω να χαιρετήσω και Έλληνες και Τούρκους, να τους πάρω αγκαλιά και να τους χαιρετήσω, κάτι το οποίο ο Ασημακόπουλος δεν το δέχεται ούτε αυτό και θεωρώ ότι αν με δει μπροστά του να πανηγυρίσω σαν εκείνον, θα είναι ο πρώτος που θα με κατηγορήσει», ήταν η απάντηση του αρχηγού της κόκκινης ομάδας.

Η ένταση συνεχίστηκε και στον στίβο μάχης, όπου οι δύο ομάδες αγωνίζονται για το ταξίδι στο Μαϊάμι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα αίματα άναψαν, με αφορμή την εκκίνηση της Ελένης και της Καρολίνας. «Μιλήστε με την παραγωγή Γιώργο μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα, μη μιλάς μαζί μου. Φώναζε ο Ηλίας πάμε γι’αυτό είπαμε πάμε», ανέφερε ο Σάκης στη μπλε ομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA