Μενού
Βραζιλιάνος TikTokερ
Βραζιλιάνος TikTokερ | (TikTok @Daveinathens)
  • Α-
  • Α+

Viral στο TikTok έγινε για ακόμη μία φορά ένας Βραζιλιάνος, ο οποίος δκοκίμασε για ακόμη μία φορά τρία ελληνικά φαγητά και ενθουσιάστηκε. Όπως αναφέρει σε βίντεό του στο TikTok όπου έχει λογαριασμό με το όνομα «Daveinathens» δοκίμασε «πατουσάκια, τζουτζουκάκια και γιουβέτσι», το οποίο νόμιζε ότι είναι «επιτόκιο» (σ.σ. επιδόρπιο).

«Είναι πάρα πολύ ωραία. Εμείς στη Βραζιλία δεν έχουμε μελιτζάνα τόσο συχνά. Έχω δει μόνο μία φορά και είναι πανάκριβες» είπε για τις μελιτζάνες και τα παπουτσάκια. «Νούμερο δύο, τζουτζουκάκια. Πόσο ωραία είναι. Νόμιζα ότι θα είναι σαν κεφτεδάκια. Παιδιά πόσο ωραία είναι που έχουν και αυτή τη σάλτσα ντομάτας». 

Για το τέλος άφησε το γιουβέτσι. «Νούμερο τρία, γιουβέτσι. Παιδιά ακόμη δεν μπορώ να το εξηγήσω στους φίλους μου από τη Βραζιλία. Όταν μου είπαν να πάμε να φάμε, νόμιζα θα ήταν κάτι από γιαούρτι. Νόμιζα θα ήταν κάτι γλυκό, σαν το επιτόκιο που έχετε εδώ στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεό του που έγινε viral στο TikTok

@daveinathens

Part 2 and follow for the next one

♬ original sound - Dave 🇧🇷

Υπενθυμίζεται ότι έχει δοκιμάσει επίσης «φέικες, αράκας και πλιγούρι», που του πήραν το μυαλό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA