Μενού
xari klyn
Εurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πριν από έξι χρόνια, ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, γνωστός σε όλους μας ως Χάρρυ Κλύνν, ταλαιπωρημένος από σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και από τον χαμό του γιού του, Νίκου Τριανταφυλλίδη, έφυγε από τη ζωή.

Άφησε όμως πίσω του έναν θησαυρό από επιθεωρήσεις, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, και άπειρες ιδέες για το πώς πρέπει να γίνεται η stand up κωμωδία.

Ο Χάρρυ Κλυν εκτός όλων αυτών, ήταν ένας άνθρωπος που δεν δίσταζε να εκφέρει την - ιδιαίτερα αιχμηρή - άποψη του για τα πολιτικά πράγματα, προερχόμενος από τον χώρο της Αριστεράς, ενώ δεν έκρυβε και την αδυναμία του για το ποδόσφαιρο. 

Το 1994, ο Χάρρυ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου. Με ρυθμούς μυδράλιου εκτόξευσε προσωπικές απόψεις που είχαν να κάνουν με τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας (μια «δικτατορική» αναφορά για τον Καραμανλή, το αλησμόνητο «λέει ψέμματα ακόμα και με το στόμα κλειστό» για τον Α. Παπανδρέου, το ακόμα πιο αιχμηρό «πέφτει με την μύτη και χτυπάει στην πλάτη» για τον Κ. Μητσοτάκη), ανέφερε ως μεγάλη ανάγκη την εμφάνιση ενός νέου κομματικού μορφώματος στην Αριστερά, που θα διεκδικούσε την εξουσία (ΣΥΡΙΖΑ;), ενώ με θράσος σχεδόν, αναλογίστηκε τι θα γίνει στη χώρα αν κατακτηθει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο.

Κάποιοι λένε «προφητική» αυτή τη συνέντευξη. Σίγουρα μπορούμε να πούμε πως κοιτούσε προς το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς στη δίκη του Τραμπ: «Έλεγε πως του θυμίζω την κόρη του - Με απείλησαν»

Eurovision: Το BBC αποθεώνει τη Μαρίνα Σάττι και το Zari - «Avant-garde κολάζ ήχου»

Google Maps: Πώς θα προσθέσετε εύκολα στάσεις σε μία διαδρομή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA