Μενού
protasi-gamou
Πρόταση γάμου σε λιμάνι | ck.puppy / TikTok
  • Α-
  • Α+

Μία ευφάνταστη πρόταση γάμου έκανε ένας νεαρός στην εκλεκτή της καρδιάς του, καθώς πήγε στο λιμάνι του Πειραιά και ως άλλος «ξενοδόχος» κρατούσε ένα χαρτόνι. Μόνο που σε αυτό δεν υπήρχε το όνομα κάποιου τουρίστα που είχε νοικιάσει κάποιο δωμάτιο, αλλά ήταν γραμμένο στα ελληνικά: «Γουίλ γιου Μέρι Μι?».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok φαίνεται η κοπέλα να έρχεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο με την παρέα της. Τότε ο νεαρός που περίμενε σήκωσε το πλακάτ.

Στη συνέχεια, όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε γονάτισε και άνοιξε ένα κουτί με ένα δαχτυλίδι. Η ίδια, μπροστά στο σκηνικό άρχισε να γελάει, ενώ στη συνέχεια φάνηκε συγκινημένη και φόρεσε το δαχτυλίδι και τα δύο παιδιά αγκαλιάστηκαν.

Στη δε περιγραφή του βίντεο που συγκεντρώνει χιλιάδες views και εκατοντάδες σχόλια στο TikTok αναγράφεται «Σι σεντ γιες».

@ck.puppy

✨🫶🏻Σι σεντ γες🫶🏻✨ Πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι❤️ @Vasia kosma + AlexNtav = ❤️ #foryoupage #fyp #fyyyyyyyyyyyyyyyy #proposal #willyoumarryme #shesaidyes #weddingproposal #proud #sister

♬ Pali Pali - Thodoris Ferris
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA