Μενού
bobkatsionis
Bob Katsionis @TikTok
  • Α-
  • Α+

Ο Μπομπ Κατσιώνης έχει μια μεταλλική καρδιά. Δεν το λέμε εμείς, εκείνος το έχει αποκαλύψει σε μια ιατρικού χαρακτήρα συναλλαγή με το δημόσιο, όπως μάθαμε από το TikTok του. Και επειδή έχει λοιπόν μια μεταλλική καρδιά, που χτυπάει σε heavy metal ρυθμούς και έχει ζήσει ένα σωρό ζωές ως μέλος μέταλ συγκροτημάτων, γι' αυτό όταν θέλουμε να ανέβουμε ψυχολογικά, μπαίνουμε στο TikTok του, και τσεκάρουμε τις διασκευές που έχει κάνει σε πασίγνωστα τραγούδια.

Τις βάλαμε στη σειρά. Στο τέλος αυτού του κείμενου, απλά πατήστε play, σε όλες.

«Χρυσόψαρα» (Καρβέλας - Βίσση)

Γιατί τελευταίο; Ήταν σχετικά εύκολη διασκευή για τα skills του Μπομπ! Έτσι κι αλλιώς οι ποπ συνθέσεις του Καρβέλα «μεταλλίζουν»!

«Πυξίδα» (Ευρυδίκη)

Γιατί: Η διασκευή στην «Πυξίδα» του Γιώργου Θεοφάνους, που τραγούδησε η Ευρυδίκη, είναι απλά σπουδαία. Το ίδιο το κομμάτι βέβαια, με την power pop ενορχήστρωση του, βοηθάει για να γίνει η δουλειά.

«Νοικιάστηκε» (Κατερίνα Λιόλιου)

Γιατί; Στην προτελευταία θέση, για την φοβερή ικανότητα του Μπομπ να μετατρέπει ραδιοφωνικά λαϊκοποπ σε μέταλ ύμνους. Προφανώς έχει ΠΟΛΥ καλύτερες διασκευές.

Mon Amour (Slimane)

Γιατί: Το ίδιο το κομμάτι είναι συγκλονιστικό, η διασκευή του Μπομπ το απογειώνει.

Ζάρι/Λαλαλα  (Μαρίνα Σάττι)

Γιατί: Δεν τρελαίνεται για το ρεπερτόριο της Σάττι, αλλά της χαρίζει ένα ντουέτο από επικές διασκευές!

«Άντε σπάσε ρε μαλ@κα» (Σταμάτης Γαρδέλης)

Γιατί: Είναι διασκευή, και φόρος τιμής σε ένα ήρωα της δεκαετίας του `80 (Γαρδέλης), Χτυπάει όλες τις ευαίσθητες χορδές μας. 

@katsbobionis Λιγη ΚΑΛΗ μουσική δε βλάπτει, έτσι για την αλλαγή. Περιμενω τις προτασεις σας για ΕΞΥΠΝΕΣ rock/metal διασκευες! 🤘😎🤘#rock #metal #guitar #foryourpage ♬ original sound - Bob Katsionis

 

@katsbobionis Τα τραγούδια του Καρβελα προσφερονται για μεταλ-λαξη 🤘@annavissiofficial @Panik Records #metal #rock #guitarcover #fyp #cover @Bogren Digital #guitarist ♬ original sound - Bob Katsionis

 

@katsbobionis Για το κορίτσι μου εκανα το κάτι παραπάνω ειναι η αληθεια 😍@Evridiki Official #metal #rock #guitar #cover #fyp ♬ original sound - Bob Katsionis

 

@katsbobionis Μην ξεχναμε οτι πριν 36 χρόνια το γηπεδο της ΑΕΚ «νοικιαστηκε» για τους IRON MAIDEN! 🤘😎🤘 #νοικιαστηκε #ironmaiden #heavymetal #rock #guitarcover #fyp ♬ original sound - Bob Katsionis

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA