Μενού
Η φυσική μάσκα «μπότοξ» με τρία υλικά
Η φυσική μάσκα «μπότοξ» με τρία υλικά | Tiktok @glassskinsecret
  • Α-
  • Α+

Από πανάκριβες επισκέψεις σε αισθητικούς και πλαστικούς, έως πολυτελή προϊόντα περιποίησης, πολλοί σπαταλούν μια μικρή περιουσία σε μία προσπάθεια να αποκτήσουν πιο λεία, φωτεινότερη και χωρίς ρυτίδες επιδερμίδα.

Αλλά αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζεται να σκορπάτε χρήματα για να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, όπως γράφει η Sun, καθώς μια ειδικός ομορφιάς αποκάλυψε πώς φτιάχνει τη δική της μάσκα προσώπου χρησιμοποιώντας μόνο τρία συστατικά, λέγοντας μάλιστα ότι είναι «καλύτερη και από μπότοξ».

Φυσικό μπότοξ με τρία υλικά

Η κοπέλα μοιράστηκε μέσω του Tiktok τη συνταγή της για μία σπιτική μάσκα που όπως ισχυρίζεται βοηθά στο να της δώσει «γυάλινο δέρμα». Στο κλιπ, ξεκινά ρίχνοντας ένα ποτήρι γάλα σε ένα μπολ, πριν προσθέσει τέσσερις γεμάτες κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ. Σημειώνει ότι αν δεν έχετε καλαμποκάλευρο, το ρυζάλευρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά.

Αφού ανακατέψει το μείγμα, το τοποθετεί σε μια κούπα και τέλος προσθέτει ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο πριν το ανακατέψει μία τελευταία φορά. Από εκεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απλώσετε γενναιόδωρα στο πρόσωπό σας και να το αφήσετε να δράσει για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Και αν δεν τα υπολογίσετε καλά και σας μείνει παραπάνω, υποψιαζόμαστε ότι θα χρησίμευε για ρουστίκ φύλλο πίτας. Απλά προσθέστε μία κουταλιά ξύδι, αλεύρι «με το μάτι» μέχρι να σφίξει σε ζύμη και ορίστε, έχετε την τέλεια φωλίτσα για αυτό το κομμάτι φέτα που δεν ξέρατε τι να κάνετε.

 

Δείτε επίσης:

Τα πιο συνταρακτικά γεγονότα για το 2023 - Μία χρονιά που έμοιαζε με ολόκληρη δεκαετία

Η χώρα που γιορτάζει πρώτη το νέο έτος και η τελευταία - Με διαφορά σχεδόν μία μέρα

Η εκτέλεση του Σαντάμ Χουσεΐν – Ο απαγχονισμός που σόκαρε τον πλανήτη

 

Google News

Αυτό το άρθρο στο Reader δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη γνωμάτευση ενός ιατρού. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχετε, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία υγείας.

BEST OF LIQUID MEDIA