Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν πέρασαν παρά 4 ημέρες και ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Δεδομένης της δημοφιλίας του και του ντόρου που προκάλεσε η οικειοθελής αποχώρηση, ήταν παραπάνω από βέβαιο πως η δική του υποδοχή στο αεροδρόμιο θα ξεπεράσει ακόμα και του Αλέξη Παππά, απλώς για διαφορετικούς λόγους.

Δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς πως ο Τζέιμς Καφετζής είναι ο άτυπος νικητής του Survivor κι αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τις στιγμές που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Θα έχει ενδιαφέρον τώρα που βρίσκεται στην Αθήνα η συνάντηση του με την Άννα-Μαρία Βέλλη, αν θα μπουν στη διαδικασία να βγουν και με άλλους παίκτες και φυσικά αν θα πάνε στο Ζευγολάτιο, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη, για να φάνε το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του.

Αν βέβαια δεν ακολουθήσει και ο ίδιος ο Μπάρτζης, του οποίου η αποχώρηση φαίνεται πιο σίγουρα από ποτέ, ιδίως μετά το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής όπου δεν έπαιξε ούτε ένα πλάνο του. Κι αυτό σημαίνει πολλά γιατί η παραγωγή θα είχε περισσότερα να κερδίσει σε σπέκουλα δείχνοντας τον έστω και για ένα δευτερόλεπτο, παρά χωρίς να τον δείξει καθόλου.

Τώρα που έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής από τον Άγιο Δομήνικο, σίγουρα δε θα έχουν να φοβούνται πως θα επηρεάσει τον Μπάρτζη, αφού γι΄αυτό τους είχαν σε διαφορετικά δωμάτια.

Δείτε τις φωτογραφίες από το NDP

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA