Μενού
  • Α-
  • Α+

Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Τριαντάφυλλος ήρθε αντιμέτωπος με την Κόκκινη Ομάδα; Ποτέ. Γιατί από την πρώτη ημέρα είναι στην Κόκκινη Ομάδα. Η κατάσταση όμως του Νίκου Μπάρτζη και η διαφαινόμενη αποχώρηση του στο Survivor της Κυριακής, έκανε επιτακτική την ανάγκη για έναν εκ νέου σχηματισμό των ομάδων, ο οποίος όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε στο trailer είναι ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει τη μετάβαση από το ομαδικό στο ατομικό σε έκτακτο συμβούλιο.

Ο Τζέιμς Καφετζής άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την αποχώρηση του και ο τραυματισμός που είχε ξανά στο γόνατο ο Νίκος Μπάρτζης, επίσπευσε τις διαδικασίες του Survivor. Έτσι, στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους 9 παίκτες ότι από δω και πέρα το παιχνίδι γίνεται πιο ατομικό. Κρίνοντας από το αγώνισμα που ακολουθεί, μάλλον το ατομικό θα ισχύσει από το επεισόδιο της Δευτέρας.

Στα της Κυριακής πάντως, βλέπουμε δύο νέες ομάδες να έχουν δημιουργηθεί, με τους Μπλε να αποτελούνται από τη Μαριαλένα, την Καρολίνα, τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρομι, ενώ η Ελένη Χαμπέρη μετακομίζει στην Κόκκινη Ομάδα με τους Ηλία, Ασημακόπουλο, Σάκη και Νικολέττα.

Δύο στοιχεία υπάρχουν στο trailer να εστιάσει κανείς. Το πρώτο ότι ο Τριαντάφυλλος παίζει σε αγώνισμα και μάλιστα φαίνεται να κερδίζει τον Ασημακόπουλο. Χωρίς να ξαφνιάζεται κανείς όμως, προβαίνει σε μια απρεπή συμπεριφορά απέναντι του και δε μένει μόνο εκεί.

Τα όσα είπε και έκανε στο προηγούμενο επεισόδιο, τον έφεραν ξανά αντιμέτωπο με όλη την παραλία εκτός από τον Κατσούλη και έχουμε ακόμα μια κόντρα του Ντάφυ με τον Κόρομι. Κάποια συζήτηση του Κόρομι με τον Μπόγδανο και τη Μαριαλένα για τον Τριαντάφυλλο πίσω από την πλάτη του, ενοχλεί τον τραγουδιστή που κρυφακούει και έρχεται μέτωπο με μέτωπο με τον Κόρομι. 

Φυσικά, δεν λείπουν πάλι οι κυβισθήσεις. Όχι μόνο από τον Μπόγδανο και τη Μαριαλένα που έκαναν παρέα τον Τριαντάφυλλο, αλλά και από τον μετρ της κωλοτούμπας, τον ίδιο τον Τριαντάφυλλο που τον ακούμε να λέει «εγώ δε φεύγω, θα μείνω εδώ». Μόλις την Τετάρτη ήταν που έλεγε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Τα συμπεράσματα δικά σας...

https://www.youtube.com/watch?v=YMwEENwaDVQ
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA