Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα και τις ημέρες που δεν προβάλλεται, το Survivor καταφέρνει να μας προσφέρει αφθονία θεμάτων προς συζήτηση. Πότε η Μαριαλένα, πότε οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, πότε τα trailer, πότε οι παίκτες που συνεχίζουν, όλο και κάτι θα βρίσκεται για να απασχολεί εντόνως. Τα τελευταία 24ωρα δύο είναι τα θέματα: από τη μία ο Νίκος Μπάρτζης και η αποχώρηση του από το Survivor κι από την άλλη η φημολογία πως ο Πάνος Καλίδης δεν αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά τον... αποχώρησαν οικειοθελώς.

Ως προς το πρώτο σκέλος, αυτό για την παραμονή ή μη του Μπάρτζη, πέραν του trailer για το αυριανό επεισόδιο που στην ουσία αφήνει να εννοηθεί πως ο παίκτης τελείωσε από το Survivor, και παρά το ότι ο Λιανός ανέφερε πως θα εμφανιστεί στο συμβούλιο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετέφερε την πληροφορία πως είναι οριστικό και ο Νίκος Μπάρτζης θα πάρει σε λίγες ημέρες το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ως προς το θέμα με τον Πάνο Καλίδη, ο τραγουδιστής ανάρτησε ένα βίντεο του στο Youtube, όπου απαντά στα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό από τον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με την αποχώρηση του από το Survivor.

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ».

Υπενθυμίζεται πως ο Λιάγκας υποστήριξε ότι το ρεπορτάζ του λέει πως Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα-Μαρία έθεσαν τελεσίγραφο στην παραγωγή κατόπιν προσβλητικών εκφράσεων προς το πρόσωπο τους από τον Καλίδη και η παραγωγή προτίμησε να φύγει ο τραγουδιστής παρά η δημοφιλής τριάδα. Ο Πάνος Καλίδης έχει έναν τρόπο να λέει πράγματα χωρίς να τα λέει εξαιτίας της διστακτικότητας στις εκφράσεις του σε αυτά που ισχυρίζεται. Έτσι, με αυτό το βίντεο περισσότερο επιβεβαιώνει τον Λιάγκα και όσα είπε, παρά απορρίπτει τα λεγόμενα του.

Εκτός κι αν περιμένει να πιστέψουμε ότι σε ένα κανάλι στο Youtube, το δικό του, όπου έχουν ανέβει 5 βίντεο όλα κι όλα από live εμφανίσεις του, υπήρξε ξαφνικά χώρος για ένα βίντεο όπου απαντά σε φημολογία για το Survivor...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA