Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από μια εβδομάδα επεισοδίων όπου συνέβησαν πολύ έντονα πράγματα στο Διαφάνι, οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν σε μια μικρή νηνεμία στα επόμενα επεισόδια. Είναι φυσικά η νηνεμία που προηγείται μιας μεγάλης καταιγίδας, η οποία θα ξεκινήσει στο επεισόδιο της Πέμπτης. Μέχρι τότε, στο επεισόδιο της Δεύτερας βλέπουμε την Ελένη να συναντά τον Βόσκαρη, τον άνθρωπο που τη βίασε, ο οποίος θα της πειράξει για ακόμα μια φορά το μυαλό. Αυτή τη φορά όμως με τρόπο που μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμος. Και για εκείνη και για το χωριό.

Αυτό γιατί στο επεισόδιο της Τρίτης η Ελένη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, σε μια στιγμή που η οικογένεια των Σεβαστών βρίσκεται σε ταραχή και έχει επέλθει μια ρήξη μεταξύ των μελών της. Η Πηνελόπη είναι κεντρική φιγούρα, καθώς αυτή φαίνεται πως μπορεί να φέρει τη δικαιοσύνη μια ώρα αρχύτερα. Ο Μελέτης προσπαθεί να την πείσει ότι είναι αθώος αυτός και ο Δούκας για όσα τους καταλογίζουν, αλλά για μια σπάνια φορά η Πηνελόπη δεν πείθεται. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Ο Δούκας θα πάρει εξουσία στα χέρια του και θα εκδικηθεί

Η Ανέτ μετά την οριστική ρήξη της με τον Μελέτη, μετακομίζει στον Μιλτιάδη μέχρι να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ, ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της και να προστατεύει τον Δούκα. Ο Σπανός στριμώχνει τον Μεγαρίτη καθώς τον συνδέει με την Ασπασία.

Η ώρα, όμως, της αναμέτρησης έχει έρθει στις Άγριες Μέλισσες. Και η Ελένη Σταμίρη θα αντικρίσει για πρώτη φορά τον Δούκα Σεβαστό. Αυτή τη φορά δε θα κρύβεται, ούτε θα προσπαθεί να κινηθεί υπόγεια. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη για όλα και θα κάνει κατά μέτωπον επίθεση. Θα αντέξει ο Δούκας μια αντίσταση που δεν έχει συναντήσει ξανά στο παρελθόν..;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA