Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγώνας για γερά νεύρα ήταν αυτός που έγινε χθες στο Survivor, εκεί όπου Μπλε και Κόκκινοι διεκδίκησαν το έπαθλο φαγητού, αλλά και μια μονοήμερη εκδρομή στο Miami, την διάσημη περιοχή της Φλόριντα με τα πολλά κλαμπ και την αφθονία επιλογών για διασκέδαση. Παρόλο που οι Μπλε είχαν το πλεονέκτημα ότι έπαιρναν νίκη άνευ προσπάθειας όταν έπαιζαν με τον Τριαντάφυλλο, που δεν ήθελε να αγωνιστεί, οι Κόκκινοι βγήκαν για άλλη μια φορά νικητές, κυρίως χάρη στον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε όλα τα αγωνίσματα εκτός από ένα με τον Ασημακόπουλο.

Για ακόμα μια φορά οι Μπλε διαμαρτύρονταν και έχαναν το μυαλό τους ελέω Τριαντάφυλλου που ξεκίνησε και έπαιξε δύο φορές και μετά αποφάσισε πως δε θα συνεχίσει, ενώ υπήρξε και μια καθυστερημένη έναρξη για την Καρολίνα που δεν άκουσε το σφύριγμα και τα έβαλε με τον διαιτητή. Όλο αυτό τους αποπροσανατόλισε με αποτέλεσμα ο Ηλίας και η Καρολίνα να πηγαίνουν στον τελικό στόχο αργοπορημένοι, αλλά κάνοντας και συνέχεια το ίδιο λάθος.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Άναψαν τα αίματα με Σάκη και Ασημακόπουλο - «Ο Σάκης ήρθε διαβασμένος στο παιχνίδι»

Οι παίκτες έπρεπε να κάνουν τη ρίψη των δίσκων για να ρίξουν τις κορίνες έχοντας το ένα χέρι στην πλάτη τους και σίγουρα όχι ως στήριγμα στο τραπέζι. Οι δυο τους ενώ μπορεί να άρχισαν τις ρίψεις σωστά, κάποια στιγμή τοποθετούσαν το ένα χέρι ως στήριγμα και χανόταν χρόνος. Οι περισσότερες ήττες πάντως ήρθαν με τον Κατσούλη να έχει αφήσει κατά πολύ πίσω του Μπόγδανο, Κόρομι και Ασημακόπουλο, σε βαθμό που κάποιοι δεν προλάβαιναν καν να ρίξουν ή που από τη βιασύνη δεν πετύχαιναν τίποτα.

Το φινάλε του αγωνίσματος βρήκε τους Μπλε να κλαίνε από μια ακόμα επώδυνη ήττα, μια ήττα που ήρθε από έναν παίκτη ουσιαστικά, τον οποίο κιόλας έχουν βάλει ομαδικά στο στόχαστρο. 

Ως προς τους Κόκκινους, επέλεξαν να πάρουν μαζί τους στο Miami τον Κόρομι και ο Ατζούν Ιλίτζαλι τους ξενάγησε στην πόλη που το πάρτυ δε σταματά. Στις ιδιαίτερες στιγμές της παρουσίας των παικτών του Survivor εκεί, ήταν η συνάντηση με Έλληνες σε ένα ελληνικό εστιατόριο. Εκεί, ο Τριαντάφυλλος μίλησε με ένα αγοράκι που του ζήτησε τη μπαντάνα του, μια μπαντάνα που είχε πει ότι θα την δώσει στο γιο του. Όμως δε μπορούσε να χαλάσει το χατίρι στο μικρό παιδί, που σίγουρα του θύμιζε το γιο του και του έδωσε την κόκκινη μπαντάνα. Ήταν μια συγκινητική στιγμή, ο Τριαντάφυλλος δάκρυσε και αγκάλιασε σφιχτά το αγοράκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA