Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλοι οι συντελεστές στις Άγριες Μέλισσες μας είχαν προϊδεάσει από καιρό γι΄αυτό που πρόκειται να έρθει. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όντως οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές και στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε μια από της σκηνές που σημαδεύουν την πορεία της ιστορίας και το φανατικό κοινό της σειράς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ολοκλήρωσε την πορεία του στη σειρά, ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο συμμετοχής έχοντας το ρόλο του Βόσκαρη και ο τρόπος που συνέβη αυτό, κατέδειξε το ταλέντο που υπάρχει συνολικά σε αυτή τη σειρά και συγκεκριμένα στον συγκεκριμένο ηθοποιό.

Ο Βόσκαρης ήταν ένας ήρωας-κλειδί στις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων. Ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσε να φέρει τον Δούκα Σεβαστό ενώπιον της δικαιοσύνης και να προσφέρει ένα «όπλο» στα χέρια των αδερφών Σταμίρη και όλων όσοι στο Διαφάνι έχουν υποστεί βία και τρόμο από την οικογένεια των Σεβαστών. Ο Αλέξης Γραμματικός τον είχε πλησιάσει, προσπαθούσε να τον πείσει να μιλήσει για τη δολοφονία του Θέμελη, όμως δεν πρόλαβε. Ο Γραμματικός δολοφονήθηκε από τους Άβαντες και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Ελένη Σταμίρη και Δούκας Σεβαστός, η τελική αναμέτρηση

Μια εβδομάδα μετά, ο Μάνος Βόσκαρης έκοψε μόνος του το νήμα της ζωής του, μη μπορώντας να αντέψει ψυχικά τα όσα έμαθε από την Ελένη, αλλά και υπό το βάρος του θανατηφόρου μίσους που είχε απλώσει στο Διαφάνι ο Σεβαστός. Ένα μίσος και μια αιματοχυσία τα οποία για ένα διάστημα ο ίδιος είχε επιτρέψει να αναπτύσσονται, ενώ έκανε τόσα βασανιστήρια. Ο Βόσκαρης, ένας μισητός άνθρωπος, βεβαρημένος από τις ενοχές, δεν είχε άλλη επιλογή από το να αυτοκτονήσει.

Έτσι, πήρε ένα μαχαίρι, το έσυρε στο λαιμό του με δύναμη, έπεσε στο έδαφος και λίγο πριν ξεψυχήσει είπε ένα «αχ ρε μάνα». Με αυτή την έντονα φορτισμένη σκηνή, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχαιρέτησε έναν ρόλο που σίγουρα θα τον συνοδεύει για τα επόμενα χρόνια στην καριέρα του.

https://twitter.com/PFuriozza/status/1397824958378790912?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/dracary44932102/status/1397794863643508737?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Vivianna_St/status/1397675456510496771?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA