Μενού
  • Α-
  • Α+

Το καλοκαίρι του 2017, ο Ντάνος Αγγελόπουλος είχε βιώσει υποδοχή θριαμβευτή στη Σκιάθο, μετά τη νίκη του στο πιο δημοφιλές Survivor. Ο Τζέιμς Καφετζής, μπορεί να μην κέρδισε το ριάλιτι, μπορεί να μην έφτασε καν στον τελικό, μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς, αλλά αυτό δε μείωσε τίποτα στα μάτια των εξίσου τοπικιστών Ροδιτών και δη στην περιοχή που ζει ο Τζέιμς και η οικογένεια του. Η υποδοχή ήταν από μεγάλο πλήθος, οι φωτοβολίδες και τα συνθήματα δεν εξέλειπαν, ενώ αρκετοί παρέδωσαν κύπελλα νίκης στον Καφετζή που τα σήκωσε στον αέρα και πανηγύρισε σαν να έχει κερδίσει το Survivor.

Από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και μετά, ο Τζέιμς Καφετζής βίωσε κάτι ανεπανάληπτο για ένα άτομο που απλώς συμμετείχε σε ένα ριάλιτι, έστω και το Survivor, έστω και σε περίοδο πανδημίας. Ενδεικτική είναι και η εικόνα στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε ξαφνικά από τον Τριαντάφυλλο - Η ατάκα του μετά την ήττα στο αγώνισμα

Σύμφωνα με το Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου, ο Τζέιμς πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στην Acun Medya, όπου τον περίμεναν η Άννα-Μαρία Βέλλη και η μητέρα του και από κει πήγαν ξανά στο αεροδρόμιο για να πετάξουν για Ρόδο, όπου έγινε η θριαμβευτική υποδοχή. 

Ο Τζέιμς και η Άννα-Μαρία έδειξαν να απολαμβάνουν αυτόν τον πανζουρλισμό και δε σταμάτησαν να απαθανατίζουν με τα κινητά τους το πλήθος που φώναζε τα συνθήματα των Μπλε, ενώ οι φίλοι του Τζέιμς που έστησαν όλη τη φιέστα, είχαν βάλει δυνατά μουσική από ηχεία και παρότρυναν τον κόσμο σε πανηγύρι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που βρίσκεται στο πάνελ του Ευτυχείτε, θέλησε να τοποθετηθεί για αυτές τις εικόνες κάνοντας λόγο για μεγάλο πρόβλημα της τηλεόρασης.

«Αν κάποιος στο μέλλον έβλεπε αυτές τις εικόνες και του λέγαμε ότι αυτή είναι η Ελλάδα που πέρασε 10ετη οικονομική κρίση και πανδημία και όλα αυτά, θα έλεγε ότι τον κοροϊδεύουμε. Δεν πιστεύω ότι αυτή η υποδοχή έγινε λόγω της πανδημίας. Λόγω της πανδημίας το Survivor είναι επιτυχημένο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα του Τζέιμς. Είναι εγγενές πρόβλημα δικό μας. Η τηλεόραση μας πετάει στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων».

Η Άννα-Μαρία Βέλλη και η εξήγηση της για τον Καλλίδη

Η Άννα-Μαρία βρισκόταν διαρκώς στο πλάι του φίλου της που αποθεωνόταν και μιλώντας σε κάμερα τοπικού μέσου αναφέρθηκε σε αυτό που ισχυρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ότι δηλαδή η τριάδα έθεσε δίλημμα στην παραγωγή «ή εμείς ή ο Καλλίδης». «Δεν έχω σκεφτεί άλλον εκτός του Τζέιμς και του Νίκου για τον τελικό. Άκουσα κι εγώ προς έκπληξη μου γι΄αυτά που ειπώθηκαν για τον Καλλίδη. Είδα τον Πάνο που βγήκε και το διέψευσε. Δεν ξέρω πως βγήκε έξω κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πόσο θα κάτσω, δεν έχω κλείσει εισιτήριο επιστροφής. Γνώρισα τους γονείς του Νίκου, απλώς όχι τότε που έγινε, αλλά πιο μετά».

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, ο Τζέιμς κάνει ξενάγηση στην Άννα-Μαρία στον τόπο καταγωγής του και στη συνέχεια οι δυο τους θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να ενωθούν με τον Νίκο Μπάρτζη και να πάνε μαζί στο χωριό του για τον δεύτερο γύρο αποθεωτικής υποδοχής. Πριν απ΄αυτό, θα υπάρξει συνάντηση με τον ΣΚΑΪ για συγκεκριμένη τηλεοπτική πρόταση.

Η εξήγηση των φίλων του Τζέιμς Καφετζή

Φυσικά, όταν βλέπει κανείς μια τέτοια κοσμοσυρροή σε μια εποχή πανδημίας, έστω και χωρίς lockdown, δε γίνεται παρά να αναρωτηθεί πώς επετράπη κάτι τέτοιο. Ένας από τους φίλους του Τζέιμς και εκ των βασικών διοργανωτών της υποδοχής, ο Τάσος Χατζηγεωργίου, μίλησε στο Ευτυχείτε και απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είχε καμία ανάμειξη και πως δεν πάρθηκε καμία άδεια για όλο αυτό.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Όλο το οργανώσαμε εμείς οι φίλοι του κι επειδή τυγχάνει να είμαστε εμπλεκόμενοι σε πολιτιστικούς ή αθλητικούς συλλόγους, ήταν εύκολο για εμάς να οργανωθεί όλο αυτό. Ο κόσμος φορούσε μάσκες, τον παροτρύναμε να φοράει, υπήρχαν αποστάσεις μέχρι να έρθει ο Τζέιμς, αλλά μετά που ήρθε ήταν αδύνατο να τους κρατήσουμε. Δεν πήραμε καμία άδεια, όλο αυτό ήταν ευθύνη δική μας, των φίλων του Τζέιμς. Μετά από εκεί, επειδή ο Τζέιμς είχε να κοιμηθεί 25 ώρες, πήγε σπίτι του και δεν κυκλοφόρησε πολύ έξω.

Κάποιοι αποκάλεσαν τον κόσμο ψεκασμένο, το θεωρώ προσβολή αυτό προς τον κόσμο. Θεωρώ ότι το Survivor και η όλη κατάσταση πήραν διαστάσεις λόγω καραντίνας και κλειστών καταστημάτων. Το παρακολουθούσαμε γιατί δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε. Από κει και πέρα όταν είσαι μια κλειστή κοινωνία και βλέπεις τον φίλο σου, είναι λογικό να θες να τον συγχαρείς. Μόνο γι΄αυτό το κάναμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA